Team Building per empreses i entitats

Nº : 4260.
Lloc activitat: segons activitat
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

A qui va dirigit?
A totes aquelles empreses i entitats que vulguin apropar-se als seus treballadors/es d'una forma diferent, utilitzant les activitats d'aventura com a eina principal per aconseguir que un equip de treballadors/es, acabi sent un grup cohesionat i ben avingut.


Què treballem en les activitats d'aventura?
Resolució de conflictes en moments de tensió (situacions fora de la nostra zona de confort).
Comunicació verbal i no verbal entre els/les companys/es del grup.
Confiança amb el company/a.
Actitud positiva entre els participants.
Superació personal.
I molt més...

Descens d'una Sima
Aquesta activitat constarà de 3 o 4 zones de treball, una d'elles la principal que serà la de baixar i pujar una Sima.
Els tècnics de l'activitat, després de realitzar una dinàmica de presentació del grup, el dividiran i faran 3 o 4 zones de treball (depenent de el nombre de participants).

Descens d'un avenc + Visita al celler + Tast d'escumosos
Les activitats d'aventura a l'avenc són les mateixes que en la proposta anterior, però oferim a més la possibilitat de realitzar una visita guiada a un celler proper a la Sima i gaudir d'un tast dels seus productes.
A l'acabar l'activitat d'aventura sobre les 14h, ens dirigirem a Olesa de Bonesvalls, a visitar el Celler `Avenç
de Garraf `. El trajecte de l'avenc al Celler és de 30min i ens donarà l'oportunitat de veure nombroses vinyes d'on prové el vi del Penedès.
A l'arribar a la població d'Olesa de Bonesvalls, es deixarà un temps per poder menjar (es recomanaran restaurants/bars de la zona) i a l'hora establerta, es quedarà a la porta del celler per començar la visita. Aquesta serà guiada per l'enòloga propietària, que ens resoldrà tots els nostres dubtes i ens farà el tast dels seus productes.
Un cop finalitzada la visita, farem un feedback per conèixer l'experiència dels participants i es farà el comiat.

Ruta d'orientació per equips
L'orientació és fonamental per a la pràctica de qualsevol esport a la muntanya i per a tot excursionista. És necessari saber interpretar un mapa, utilitzar correctament la brúixola, saber la nostra situació actual i trobar el rumb que cal seguir.
En aquesta activitat d'un dia, els participants rebran una explicació teòrica/pràctica de l'orientació, i amb equips, hauran de superar un recorregut marcat per la muntanya el més ràpid possible.
La intuïció, el treball en equip, la superació i el 6è sentit de l'orientació, seran imprescindibles per aconseguir arribar fins al final del recorregut.
Durant la ruta d'orientació, els grups aniran sense guia però tindran un número de contacte per a qualsevol imprevist.
Les zones habituals on fem l'activitat són el Parc Natural de Montserrat (Collbató) i el Parc Natural de Garraf (Olesa de Bonesvalls).

Vulcanologia a la Garrotxa
Excursió pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que ens portarà a conèixer el volcà de Santa Margarida, el volcà de el Croscat i la Fageda d'en Jordà.
Una ruta on gaudirem d'un paratge natural inigualable i aprendrem molt sobre aquest parc i la seva història.

Ornitologia a la Garrotxa
Gaudirem d'una jornada diferent observant i coneixent les espècies autòctones i migratòries que es troben actualment a Olot.
Farem una excursió senzilla per les dues zones més importants d'observació d'aus de la ciutat d'Olot. Són dues meravelles naturals enmig de la ciutat, on podrem observar ocells autòctons de la Garrotxa i d'altres que fan parada a la seva ruta migratòria.
Consisteix en un recorregut guiat a peu, amb la nostra guia del Parc Natural de la Garrotxa i ornitòloga, pel Parc Nouy la Moixina.
Començarem l'activitat al Parc Nou, al centre d'Olot, on intentarem localitzar el Durbec i el Mite. Seguidament, ens desplaçarem a la Moixinacon, amb l'objectiu de trobar el Carbonero Palustre, el pinsà comú i la Lavandera torrentera.
Gaudirem d'una activitat on tindrem com a objectiu veure el major nombre d'ocells i aprendre sobre les característiques de cada un d'ells.

Trekking aquàtic
El Trekking aquàtic és similar el barranquisme però es busca la part més lúdica i divertida d'aquest. Farem un recorregut per la part mitjana/baixa del riu, buscant petits salts, tobogans, ressalts i algun ràpel, per gaudir amb els/les companys/es d'una aventura apta per a tots els nivells.
El trekking es decidirà depenent de l'època de l'any buscant la zona més òptima, d'aigua i clima, per fer l'activitat. Algunes d'aquestes zones poden ser: Cadí-Moixeró, Sadernes, Alcover, etc.

Excursió amb raquetes de neu
A l'hivern ens trobem que la neu ens fa més difícil fer depèn de què excursió, però per aquest motiu tenim les raquetes de neu. Amb elles podem progressar còmodament per zones nevades i descobrir paratges amb un toc màgic hivernal.
Boscos nevats, rius gelats, empremtes d'animals, molts racons amb encant, i la bona companyia dels nostres companys/es, faran d'aquesta excursió una gran experiència.
Farem una excursió adaptada a tots els nivells, on l'objectiu serà gaudir del paisatge i l'activitat, alhora que fem dinàmiques de cohesió entre tot el grup. Aquestes dinàmiques estan adaptades a les característiques de l'activitat i per tant, s'utilitzarà el medi i el material de què disposem.

Supervivència i rescat en muntanya hivernal
Durant un dia ens ficarem en la pell d'un equip de rescat de muntanya i aprendrem tècniques i maniobres de supervivència en entorns hivernals.
Farem diversos equips, depenent del nombre de participants, que realitzaran diverses tasques/activitats, amb l'objectiu de superar totes amb èxit i gaudir d'un magnífic dia amb els/les companys/es.
Durant l'activitat farem ús de les raquetes de neu per poder progressar còmodament.


Preus
- Descens d'una Sima: 20 euros/persona
- Descens d'un avenc + Visita al celler + Tast d'escumosos: 30 euros/persona
- Ruta d'orientació per equips: 15 euros/persona
- Vulcanologia a la Garrotxa: 15 euros/persona
- Ornitologia a la Garrotxa: 12 euros/persona
- Trekking aquàtic: 35 euros/persona
- Excursió amb raquetes de neu: 25 euros/persona
- Supervivència i rescat en muntanya hivernal: 30 euros/persona

(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

Apostem perquè els grups realitzin una activitat divertida però que alhora, hagin de col·laborar entre ells/es per a poder superar-la amb èxit. El treball en equip és la principal eina per a fer-ho possible.

Referència: 4260
Activitat: Team Building per empreses i entitats
Preu: Detallat al text
Durada: entre mig dia i un dia sencer
Dificultat: Baixa
Inclou: Guia titulat, assegurança de Responsabilitat Civil i d´ Accidents, material individual i col·lectiu per a realitzar l´activitat. Reportatge fotogràfic. (no professional).
Lloc activitat: segons activitat
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort