Dia d’aventura a Port del Comte

Nº : 4313.
s 4313 (1 opinions)
Lloc activitat: Port del Comte
Preu: 50 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Lleida

Viu un dia inoblidable d'aventura al Parc d'Aventura de Port del Comte, al Prepirineu català! Hi trobaràs tota mena d'activitats en plena natura adaptades a tots els nivells i conduïdes per uns tècnics esportius d'allò més enrotllats.

!Els circuits acrobàtics d'aventura transcorren entre els arbres i assoleixen diferents alçades en funció del nivell de dificultat. Hauràs de superar múltiples obstacles i llançar-te per vàries tirolines!. Els tubbies consisteixen en pujar per una cinta transportadora i baixar lliscant per un tobogan amb un flotador gegant. També podràs realitzar un circuit d'obstacles amb segway, saltar com un boig en llits elàstics i escalar en el rocòdrom... tot plegat per descarregar adrenalina i passar un dia ple d'aventures amb total seguretat.

Horaris d'obertura: De 10:30 h a 13:30 h i de 15:30 h a 19 h

Hi ha diferents circuits acrobàtics en funció de l'edat i del nivell de dificultat. Els tècnics esportius us assessoraran en tot moment sobre la idoneïtat de les activitats en funció del seu nivell de dificultat.
L’edat mínima per realitzar les activitats és de 6 anys (circuit verd)
Un cop començada l’activitat ens reservem el dret tancar o aturar l’activitat si així ho creiem oportú per mal temps o condicions desfavorables, sense reemborsament possible.

Venda online: amb un mínim de 48 h d’antelació.

Gaudeix de tot un dia d’activitats d’aventura a Port del Comte: Parc acrobàtic d’aventura (tots els circuits), Tubbies, Rocòdrom, Llit elàstic i Circuit de Segway.

Referència: 4313
Activitat: Dia d’aventura a Port del Comte
Preu: 50 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: De 10:30 h a 13:30 h i de 15:30 h a 19 h
Dificultat: baixa
Inclou: tècnic esportiu, el material de seguretat i les assegurances pertinents.
Lloc activitat: Port del Comte
Provincia: Lleida


Dia d’aventura a Port del Comte
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1 rating