Escapada enològica i Spa cap de setmana - Penedés

Nº : 1257.
s 1257 (39 opinions)
Lloc activitat: Penedés (Font-Rubi) a 45 minuts de Barcelona
Preu: 125 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

El clima de la zona i la nostra ubicació (500 metres d'altitud) aporten contrastos de temperatura més pronunciats que afavoreixen la bona síntesis dels aromes, color i tenacitat dels nostres vins. Al celler coneixerà els secrets de la vinya i l'art dels enòlegs per elaborar vins d'una gran qualitat, mentre passeja tranquil•lament entre les soques que els veuen néixer.

El celler i les vinyes que es visiten són de propietat privada i familiar i estan situades en plena natura. Tenen una extensió de 100 Ha. que permeten complementar aquestes visites amb alguna altra activitat i fins i tot organitzar àpats en el propi celler.

S'allotjarà en un hotel. Entre el Mediterrani i les muntanyes de Montserrat trobem aquest hotel, un luxós edifici construït seguint els paràmetres estètics de l'estil modernista de la zona del Penedès, comarca caracteritzada pels seus vins, caves i la seva exquisida gastronomia. Des de l'hotel gaudireu d'unes il•limitades vistes a la muntanya de Montserrat.


L'escapada

Inclou:
- Allotjament en Hotel ****superior
- Visita al celler
- Esmorzar


L'hotel ****

L'hotel compta amb un espai de salut i bellesa on s'ofereixen complerts tractaments d'estètica, massatges, aprimament i fitness, tot això assistit per un equip especialitzat per oferir als seus clients la màxima satisfacció.

Número de llicència de l'hotel HB-04252

Inclou:
- Allotjament 1 nit/2 persones en habitació doble (esmorzar inclòs)
- Circuit de spa (1 hora) per a dues persones


Visita-curs i degustació al celler (3 hores)

Inclou:
- Visita a peu a la vinya on s'imparteix un curs de viticultura (1 h.)
- Visita al celler mentre es donen explicacions enològiques (30 min.)
- Tast de 4 vins elaborats en el celler (curs de tast inclòs) que es complementa amb un aperitiu de productes de la regió (1.30 h.).

Durant la visita es lliura un dossier amb les explicacions del curs que servirà de guia pràctica per a tots aquells que vulguin seguir practicant en les seves cases l'art de tastar els vins.

- Durada: 3 hores.
- Visites: Dissabtes d'11 a 14h.


També disposem d'un restaurant on oferim un menú de brasa, que inclou aigua, pa i vi i està compost per un entrant, un primer plat, un segon plat i un postre. El preu d'aquest menú és de 25 euros/persona

Escapis un cap de setmana a conèixer al Penedès. Comparteixi amb nosaltres una jornada única de natura, viticultura i enologia. A Font-rubí, es troben ubicades les finques en les que s´elabora el nostre vi.

Referència: 1257
Activitat: Escapada enològica i Spa cap de setmana - Penedés
Preu: 125 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Cap de setmana: 1 nit d´hotel || visita: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita del celler amb curs de viticultura, esmorzar, curs d´enologia i tast de 4 vins + 1 nit habitació doble en un Hotel 4 estrelles + circuit d´ Spa 1 hora
Lloc activitat: Penedés (Font-Rubi) a 45 minuts de Barcelona
Provincia: Barcelona


Escapada enològica i Spa cap de setmana - Penedés
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 39 rating