T'ajudem a resoldre els dubtes més comuns sobre Propostes.comQuè és Propostes.com?
És un portal que agrupa diferents ofertes d'oci, turisme i esports d'aventura.

Què em costarà utilitzar Propostes.com?
Res, és un servei gratuït.
L'activitat la pagues directament a l'empresa organitzadora.

Propostes.com organitza les activitats?
No. Cada empresa és responsable de les activitats que ofereix i organitza.
Propostes.com tan sols ofereix publicitat i les presenta a l'usuari per tal de posar en contacte usuaris i empreses que organitzen activitats d'oci.

Com realitzo un reserva?
A Propostes.com no pots fer cap reserva. A la web www.propostes.com només pots establir contacte amb l'empresa que organitza l'activitat per tal que et trameti més informació i instruccions per tal de formarlitzar la reserva, pero sempre fora de l'espai i resonsabilitat de Propostes.com
L'empresa que organitza l'activitat rebrà la teva sol·licitud i es posarà en contacte amb tu per oferir-te més informació i confirmar la reserva

Haig d'esperar a que l'empresa es posi en contacte amb mi?
No, quan envies el formulari de ocntacte, nosaltres també t'enviem al teu correu electrònic un missatge automàtic amb la informació de la teva petició i les dades de contacte de l'empresa organitzadora: telèfon, persona responsable, horari, etc.
Si no vols esperar, pots trucar directament, indicant el teu número de contacte de Propostes.com i així evitar que l'empresa et dupliqui la resposta.

Enviar el formulari és una garantia de reserva?
No. Quan envies el formulari de contacte tan sols es tracta d'una petició d'informació. Després hauràs de confirmar-la amb l'empresa i formalitzar-la segons les normes de cada una. Com abans et posis en contacte amb l'empresa millor, així asseguraràs la disponibilitat.

Les empreses sempre es posen en contacte per atendre les sol·licituds?
En la majoria de casos sí, però, si la teva sol·licitud arriba fora d'horari d'oficina, en cap de setmana, amb el temps molt just, etc. Igual el personal no arriba a temps de veure la teva sol·licitud.

En aquests casos et recomanem que truquis tu directament, al correu que rebràs t'indiquem el telèfon de contacte del responsable, normalment podràs contactar en un horari molt més ampli i fins i tot a última hora.

No oblidis indicar el teu número de sol·licitud de Propostes.com perquè el responsable de l'empresa pugui relacionar-te amb la teva sol·licitud.

Envia els teus dubtes i comentaris a: propostes@classificats.net

0