0

Descobreix els bolets

Nº : 1413.
Lloc activitat: Als voltants del Berguedà
Barcelona
Preu: 29 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
29,00 €

s 1413 ( opinions)


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Farem un tomb pels boscos dels voltants de la ciutat de Berga, coneixerem una mica l´entorn i buscarem bolets, assessorats en tot moment pels guies que us aniran explicant com buscar els bolets, on buscar-los, els que aneu trobant si són bons per menjar o no i amb explicacions adaptades a la tipologia del grup.

Cal un mínim de 2 participants per poder dur a terme l´activitat. L´organització es reserva el dret d´unir a diferents clients en la mateixa activitat.

El preu es per adult i nens a partir de 10 anys.

En aquesta modalitat de sortida els nens entre 0 i 2 anys no paguen i els nens entre 3 i 9 anys paguen la meitat que els adults.

L´activitat es pot dur a terme pràcticament qualsevol dia prèvia reserva, disponibilitat i que sigui temporada de bolets. La temporada més bona al Berguedà acostuma a ser a la tardor però segons la meteorologia també hi ha altres moments de l´any en que també es poden fer bolets. No deixis de consultar si ara és un bon moment.

Els guies que la duran a terme t´oferiran coneixements, diversió i confiança per aprendre a anar pel bosc amb tranquil·litat i seguretat.

Mapa de l'activitatDescobreix els bolets
Puntuació: 5 / 5
Opinions:
rating