Ràfting

7 ofertes per comparar

 Ràfting
Ofertes d´aventura i allotjament a Sort
Lleida
s 491 (61 opinions)
des de 85,00 €
 Ràfting
Rafting a Sort
Lleida
s 898 (23 opinions)
des de 40,00 €
 Ràfting
A Rialp rafting de 14km. al riu Noguera Pallaresa
Lleida
s 2219 (16 opinions)
des de 36,00 €
 Ràfting
Oferta pack duo: Barranc iniciació + Rafting 14 km
Lleida
s 3819 (1 opinions)
des de 72,00 €
 Ràfting
Rafting d´aigües braves a Montanejos
Castellón/Castelló
des de 40,00 €
 Ràfting
Rafting al Noguera Pallaresa
Lleida
s 2097 (1 opinions)
des de 45,00 €
 Ràfting
Ràfting al Parc Olímpic del Segre
Lleida
s 14 (10 opinions)
des de 30,00 €

Mostrant de 1 a 7 de 7 resultats

Ràfting
Rafting
Ràfting

El ràfting és una activitat molt emocionant que consisteix en recórrer un tram d'un riu d'aigües braves en una barca pneumàtica. És una experiència molt divertida perquè l'embarcació salta amb força i provoca caigudes al riu sense perill, perquè tots els participants porten armilles de seguretat.
El rafting és una activitat ideal per a grups perquè el monitor demana la coordinació de tot el grup per conduir l'embarcació. Cada participant porta una pala i cal coordinar el rem seguint les instruccions del pilot. A més, durant el ràfting es produeixen situacions molt divertides i emocionants. Fins i tot, l'equip ha de col.laborar per a rescatar als membres que cauen al riu. No hi ha perill, però cal frenar i conduir la barca perquè puguin tornar a pujar.
Durant tota l'activitat de ràfting els riures estan garantits. Els moviments bruscs del corrent del riu d'aigües braves provoquen ensurts i nervis divertits durant tota la baixada. L'embarcació de rafting porta unes subjeccions als peus perquè els tripulants puguin subjectar-se amb més facilitat.
El monitor de l'activitat de ràfing normalment es situa a la part posterior de l'embarcació pneumàtica per poder pilotar-la. Ell va donant instruccions i dirigeix la baixada per combinar seguretat i emoció, així garantir una experiència super emocionant. Durant el rafting, es produiran moltes caigudes, però no han de representar cap risc perquè els participants van equipats amb casc, armilla salvavides i equipació de neoprè.
També és possible fer rafting amb nens. Algunes empreses ofereixen experiències emocionants i divertides per a famílies. Aquest tipus d'ofertes de ràfing per a famílies amb nens solen fer-se en trams del rius amb aigües menys braves. El rafting és ideal per a comiats de solter i comiats de soltera, events d'empresa, jornades d'empresa, aniversaris, trobades d'amics, escapades i vacances familiars.
Ràfting
0