Casal hípic Setmana Santa

Nº : 4263.
Lloc activitat: Castellar del Vallès
Preu: 145 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

El Casal de Setmana Santa volem que sigui diferent dels altres casals, on el nen o nena gaudeixi d’una vivència autèntica en una hípica.
La nostra idea sorgeix de la nostra passió pel món dels animals, i més concretament, dels cavalls. De petits hauríem desitjat poder realitzar un casal on estiguéssim el 100% del temps, envoltats d’aquests animals tan fidels i nobles, alhora que aprenent sobre el seu món i, clarament, divertint-nos amb altres nens i nenes amb les mateixes aficions que nosaltres.
És d’aquesta manera, que juntament amb l’hípica Catafau, presentem una setmana de vivències en una hípica real, on realitzarem tasques quotidianes que es fan per al bon cuidat dels animals (donar-los de menjar, netejar-los, etc.), adquirirem un aprenentatge durant una setmana de monta per pista i ens divertirem realitzant tallers i jocs relacionats amb aquest món equí.


Informació general
El Casal es realitzarà del Dilluns 6 al Divendres 10 d’Abril, ambdós inclosos.
El punt de trobada i recollida serà a la població de Castellar del Vallès. La trobada serà a les 9h i la recollida a les 17h. Seran pujats i baixats de l’hípica per cotxes particulars dels organitzadors (recorregut per pista de 15 min aprox.).
La inscripció i preu serà per setmanes completes.
L’edat dels participants serà de 8 a 14 anys.
Cada nen o nena haurà de portar el seu esmorzar de casa.
El dinar estarà inclòs en el preu. Cal especificar si algun nen/a, pateix alguna intolerància alimentaria.


Activitats que realitzarem
Coneixem el món de les hípiques.
Aprenem a preparar un cavall per muntar-lo.
Netegem els cavalls.
Què mengen els Cavalls?
Passejada amb carruatge.
Com és el farratge d’un cavall? Demostració pràctica.
Creació i realització d’un recorregut d’obstacles amb cavalls.
Jocs equins.
Jocs cooperatius.
Taller.
Aprenem a muntar.
I molt més...

Presentem una setmana de vivències en una hípica real, on realitzarem tasques quotidianes que es fan per al bon cuidat dels animals, adquirirem un aprenentatge durant una setmana de monta per pista i ens divertirem realitzant tallers i jocs relacionats amb aquest món equí.

Referència: 4263
Activitat: Casal hípic Setmana Santa
Preu: 145 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: del Dilluns 6 al Divendres 10 d’Abril
Dificultat: Baixa
Inclou: Activitats descrites a la fitxa, Monitoratge, Dinar de cada dia, Transport en cotxes particulars dels organitzadors, des de Castellar del Vallès fins a l’hípica, en cas que es firmi l’autorització corresponent, Assegurança d’accidents i de RC, Reportatge fotogràfic (no professional). No inclou: Esmorzar de cada dia, Tot el no mencionat a “inclou”.
Lloc activitat: Castellar del Vallès
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0