0

Història i literatra al país dels ausetans

Nº : 4038.
Lloc activitat: Osona
Barcelona
Preu: 57 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
57,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Dia 1 - dissabte.

L’activitat comença a Roda de Ter on realitzarem la ruta literària Miquel Martí i Pol.
L’itinerari ens durà per 18 punts íntimament lligats a la vida i obra del poeta.

Després de dinar (lliure) pujarem fins al jaciment ibèric de l’Esquerda (s’hi pot arribar a peu des del nucli urbà o bé amb cotxe, fàcil aparcament) on visitar alguna de les exposicions temporals que trobarem a la planta baixa del Museu Arqueològic de l’Esquerda i passejar per aquest gran assentament (ibèric i medieval) ubicat en el meandre que forma el riu Ter al seu pas per Roda. A les 5 de la tarda de novembre a març i a les 6 de la tarda d’abril a octubre podrem gaudir d’una visita guiada que ens descobrirà tots els secrets que amaga el jaciment.

Sopar lliure i nit a l’Hotel Arumí (Santa Eugènia de Berga).


Dia 2 - diumenge.

Al dia següent, després d’esmorzar al mateix hotel, us proposem visitar la Fortificació Ibèrica del Montgròs. El punt de trobada serà a les 11h al punt d’informació d’El Brull, des d’on sortirem amb el guia i el seguirem per arribar al jaciment amb el nostre cotxe (a través d’una pista forestal apte per a turismes). Tornarem cap a les 13h després
d’haver descobert aquesta important fortificació que trobem dins del Parc Natural del Montseny. Dinar lliure: trobareu una opció al mateix nucli d’El Brull o bé podeu explorar entre les nombroses possibilitats que ens ofereix la gastronomia local de l’entorn.

Mapa de l'activitat