0

Activitats aquàtiques en família al país dels cossetans

Nº : 4042.
Lloc activitat: Camp de Tarragona
Tarragona
Preu: Adults: 140 euros - Nens fins a 14 anys: 126 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
des de 140,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Dia 1 - dissabte.

Avui passarem tot el dia a Vilanova i la Geltrú on, si volem, no ens caldrà ni tocar el cotxe!
Al matí anirem fins al jaciment de Darró (al final del passeig marítim), un petit poblat utilitzat entre els segles V i I aC força desconegut que ens resultarà una gran troballa.
Després de dinar (lliure) farem cap a l’aigua sobre un open kayak (a partir de 8 anys, aproximadament) o bé un patinet (si anem amb més menuts). Després d’un parell d’hores sobre l’aigua haurem fet gana per sopar en alguna de les variades ofertes locals (lliure)

Farem nit a l’Hotel Atenea Park (o similar).


Dia 2 - diumenge.

Avui, havent esmorzat, anirem cap a Calafell i seguirem gaudint de les activitats aquàtiques amb l’Escola de Vela de Calafell. En aquesta ocasió, provarem el SUP, una nova modalitat esportiva nàutica en què remem sobre una taula similar a la del surf.
Després de dinar (lliure) visitarem la Ciutadella, un increïble poblat ibèric totalment reconstruït que permetrà, a petits i grans, fer-se una idea fidel de com era la vida dels habitants d’aquesta zona, entrar a les cases i passejar pels seus estrets carrers tal i com feien els antics pobladors dos mil anys enrere!

Mapa de l'activitat