Via ferrada del Ponoig o Lleó adormit a Polop

Nº : 3507.
Lloc activitat: Polop, Alacant
Preu: 40 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Alicante/Alacant

Descripció de l'activitat

Si ets un aventurer, o simplement vols gaudir d´un dia d´esport i natura. Si vols sorprendre a algú especial, o simplement busques noves opcions per al teu temps lliure, no deixis escapar aquesta oportunitat de gaudir d´aquesta via ferrada que posem a la teva disposició.

Les Vies Ferrades són camins entre roques equipats amb esglaons, grapes, passamans i cables, que permeten gaudir de la muntanya i de l´aventura d´una forma emocionant i segura. Normalment aquestes vies intenten pujar algun accident geogràfic com un cim, coll o port de muntanya per un lloc que si no estigués equipat resultaria de gran dificultat.

La Via ferrada del Ponoig o Lleó dormit es caracteritza per la seva verticalitat i unes vistes espectaculars, on s´uneixen a la mateixa via vistes al mar mediterrani amb vistes a la zona més muntanyosa d´Alacant.

La via es troba en perfecte estat d´equipament, amb esglaons que compleixen la normativa i s´acaba la ferrada amb un parell de ràpels de 30 metres.

Té trams verticals molt semblants a les ferrades dels Pirineus.

Anem! No ho pensis més, aquesta és l´experiència que estaves buscant: Esport, natura i vida sana.

Anem! No ho pensis més, aquesta és l´experiència que estaves buscant: Esport, natura i vida sana.

Referència: 3507
Activitat: Via ferrada del Ponoig o Lleó adormit a Polop
Preu: 40 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 4 hores (depèn del nombre de participants)
Dificultat: Baixa
Inclou: Casc, arnés, mosquetó, davallador, dissipador d´energia, cordes, farmaciola, assegurança de responsabilitat civil i d´accidents, fotos i beguda
Lloc activitat: Polop, Alacant
Provincia: Alicante/Alacant
Mapa de l'activitat0