0

Paintball a La Pobla de Claramunt - Anoia

Nº : 2509.
Lloc activitat: Forn d’en Pere Valls, La Pobla de Claramunt
Barcelona
Preu: Veure descripció
Normalment respon en -24h
des de 25,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Organitzem partides de paintball per a grups d’amics, comiats de solter, estudiants, empreses...

També podeu contactar amb nosaltres si sou un grup que voleu jugar contra d’altres grups que ja estan formats.

Entre setmana, tenim ofertes especials per grups d’estudiants. La persona organitzadora s’obsequiarà amb el Pack de Luxe a preu de Pack Bàsic.

També teniu la possibilitat de jugar a les instal•lacions amb el vostre material propi per només 10 euros. (Per a grups de 12 o més persones). En casos inferiors, us posem en contacte amb d’altres possibles jugadors.

Per els pares que tenen ganes de jugar tenim servei de guarderia gratuït amb monitora titulada. En un espai delimitat i protegit, els vostres fills passaran una bona estona mentre vosaltres jugueu a paintball. (a partir de 12 persones)

Organitzem jornades de paintball per a grups d’empreses. La millor solució per desestressar-se, millorar l’ambient laboral i la cohesió d’equip. Oferim la possibilitat d’organitzar congressos i dinars a Mas Vivencs (a 400 metres del camp de paintball)

Tenim 8 camps de joc amb diferents tipus d´obstacles cadascun: nius, passarel•les, bunkers, torres de guaita, jeeps, sacs, trinxeres, ponts, zones de terra, troncs, torres elèctriques… això et permetrà gaudir de diferents jocs sense avorrir-te!


Instal•lacions i serveis

- 8 camps de joc
- Zona de picnic
- Pàrking
- Vestidors
- Piscina municipal


Packs

El pack bàsic
Consta del lloguer de la marcadora semi-automàtica, màscara tèrmica, granota, guants, peto, armilla protectora, aire il•limitat, 200 boles, samarreta de regal, pica-pica i aigua. Assegurança de responsabilitat civil.
- Preu Pack bàsic: 25 euros/persona

El pack de Luxe
Consta del lloguer de la marcadora automàtica BT Delta Elite (12 boles per segon), màscara integral tèrmica, armilla porta-bombona i pots amb remot, guants llargs, protector de coll, granota, 2 granades, 600 boles, samarreta de regal, pica-pica i aigua. Assegurança de responsabilitat civil.
- Preu Pack luxe: 68 euros/persona

(IVA inclòs)

Mapa de l'activitat