El fantasma de Santiago Rusiñol

Nº : 1672.
Lloc activitat: Centre històric de Sitges
Preu: 39 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Sitges, el seu centre històric reflecteix l'esperit que Santiago Rusiñol ha trobat en el paisatge: un escenari idoni on representar el paper per al qual es creia designat, sacerdot de l'art.

Monitors i coaches seran els encarregats de coordinar una passejada apassionant que recorre i descobreix la història oculta entre les riqueses culturals i arquitectòniques de la ciutat.

El centre històric de Sitges reflecteix l'esperit que Santiago Rusiñol ha trobat en el paisatge: un escenari idoni on poden revelar els millors enigmes i sortir a la llum.

Els participants tindran un road book detallat amb 'missions' a complir en cada estació que visitin.

Cada equip utilitzarà un set d'elements per a complir les missions. (Motxilla amb càmera fotogràfica; mapa; detall de viatge i estacions; bolígraf, quadernet, mapa senyalitzat, bateries de recanvi).

Els monitors controlaran les missions que cada grup haurà de complir en les diferents estacions. En la seva investigació recorreran llocs emblemàtics de la ciutat com el passeig Marítim, la Plaça de la Fragata, el Racó de la Calma, el Palau Maricel, el carrer Bosch, etc.

Descripció de l'activitat

La gimcana urbana es combina amb jocs recreatiu-esportius per equips, posant a prova la seva integració, compromís i sobretot, les ganes de divertir-se en grup!

Referència: 1672
Activitat: El fantasma de Santiago Rusiñol
Preu: 39 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2:30 hores aprox.
Dificultat: Baixa
Inclou: Material per a realitzar l´activitat, monitors i assegurança.
Lloc activitat: Centre històric de Sitges
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort