Pack Puig-Aguilera

Nº : 4292.
Lloc activitat: Òdena
Preu: Menú entrepà: 22 euros - Menú brassa: 29 euros
Normalment respon en -24h
Barcelona

Explicació i ruta guiada pel Puig Aguilera, muntanya emblemàtica de l’Anoia.
Recorrerem els corriols que els nostres ancestres varen utilitzar, entrant en contacte amb el bosc, tal com ve passant generació rere generació.
Explicació prèvia amb audiovisual, i ruta guiada de diferents nivells de dificultat, amb un gratificant parèntesi a les Caves Bohigas, on podrem degustar el seu producte.
La visita a les Caves és opcional amb un cost adicional de 14 euros/persona

La nostra finca de 14 hectàrees i es troba situada a la Catalunya Central (Òdena, Anoia, Província de Barcelona). Estem comunicats amb la A2, la C-15 y la C-37 a 35 minuts de Barcelona.
L’activitat es porta a terme a través d’una ruta que ens condueix al cim del Puig Aguilera. Aquesta ruta es trova situada al voltant de la finca.

Activitats aptes per a nens majors de 8 anys, sense dificultat, tenint en compte que són activitats que és realitzen al mig de la natura, poden presentar dificultat per a persones de mobilitat reduïda i d’edat avançada.


La mostra Finca de 14 hectàrees destinada a l’esport, la natura i l’oci, consta de 500m2 amb sales, vestuaris, terrasses i office.
Circuit de més de 3km sense sortir de la finca i campament/Zona de pernoctació

Descripció de l'activitat

Descubrim el bosc + menú entrepà o menú brassa

Referència: 4292
Activitat: Pack Puig-Aguilera
Preu: Menú entrepà: 22 euros - Menú brassa: 29 euros
Durada: 2 hores aprox.
Dificultat:
Inclou: activitats escollides, els materials necessaris per a la seva realització i el dinar escollit amb postre i beguda.
Lloc activitat: Òdena
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort