Vine i gaudeix muntant un autèntic cavall espanyol a Mallorca

Nº : 3904.
Lloc activitat: Algaida, Illes Balears
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Islas Baleares / Illes Balears

En molt poques ocasions tenim la possibilitat de muntar un cavall espanyol i encara menys domat en una alta escola. Et donem aquesta fantàstica oportunitat i a més per uns camins de muntanya fabulosos i amb unes vistes meravelloses.

Aquests mateixos cavalls en ocasions van a fires i concurs de doma, estan molt domats i és un autèntic plaer muntar-los. Què dir de les nostres excursions, si estem situats sota la muntanya més emblemàtica del centre de l'illa. Les passejades són una autèntica meravella, de les més belles de tota l'illa de Mallorca.

També poden donar una classe amb aquests meravellosos cavalls i sempre assessorats i acompanyats per monitors qualificats. I tot i així, si volen més, aquest any oferim una excursió amb barbacoa de luxe i un show andalús de cavalls i falcons que serà el somni de qualsevol de vosaltres, una cosa inoblidable.


Opció 1
Excursió Valle Randa
(Activitat 3 Hores)
(matí i tarda)

Completeu la vostra experiència a l'illa amb la pau i tranquil·litat que us ofereix Mallorca. Endinseu-vos amb la noblesa, confiança i seguretat del vostre cavall andalús en la singular naturalesa mallorquina, al voltant de l'històric poble de Randa. Recorreu les valls, muntanyes, prats i boscos únics. Per a més confort i una experiència plena, rebran el millor cavall pel seu nivell i s'adaptarà l'activitat per a cada genet.

- Preu: 90 euros/personaOpció 2
Antiga Mallorca
(Activitat 4 hores)
(matins)

Afegiu a la vostra experiència un toc cultural i, a més d'aventurar-vos a la vall de Randa i a la vostra natura, podreu conèixer la forma de vida més mallorquina. Al llom del seu cavall andalús descobrirà animals, granges, vinyes, possessions i el poble de Randa en una ruta connectada per naturalesa silvestre, prats, ametllers, oliveres i cultius.

- Preu: 120 euros/personaOpció 3
Capvespre Mallorquí
(Activitat 3,5 hores)
(tarda/nit)

Recorreu durant la tarda la inigualable bellesa i tranquil·litat de la vall de Randa a través de les seves muntanyes i boscos, endinseu-vos en la profunditat de la natura mallorquina, baixeu-vos del seu cavall andalús i gaudiu al costat d'una de les més acolorides i esplèndides postes de sol . Gaudireu d'una vista privilegiada del vespre a l'illa i l'acompanyarà amb una beguda del vostre gust vi, cava, refresc, etc.

- Preu: 125 euros/persona


Opció 4
Capvespre Mallorquí i espectacle
(Activitat 4 hores)
(tarda/nit. Mínim 2 persones)

Una tarda màgica sota el capvespre de la vall de Randa. Gaudiran del poder, la noblesa i seguretat del seu cavall andalús, en un meravellós passeig per les planes de les faldes del Puig de Randa. De camí al poble de Randa se situaran a més altitud i gaudiran de vistes a la serra de Tramuntana. Creuaran amb el seu cavall l'històric poble fins arribar al nostre centre podran gaudir d'una exhibició d'Alta Escola Espanyola amb un dels nostres cavalls andalusos i una exhibició de falconeria, acompanyats amb una copa de vi, cava o refresc al vostre gust i una degustació de productes típics mallorquins.

- Preu: 200 euros/persona


Opció 5
Picnic i cavalls andalusos
(Activitat 4 hores)
(Demà. Mínim 2 persones)

Una experiència de somni. Gaudiu d'un meravellós passeig a través dels boscos, camps i cultius de la vall de Randa a lloms d'un majestuós i noble cavall andalús. Endinseu-vos en un paratge màgic envoltat de vinyes, oliveres i ametllers amb vistes a la serra de Tramuntana i gaudiu d'un pícnic complet de menjar mallorquí amb una ampolla de vi cava o refresc al vostre gust. (inclòs pícnic)

- Preu: 150 euros/persona


Opció 6
Vi i cavalls andalusos
(Activitat 4 hores)
(Dilluns / Dimecres / Divendres. Mínim 2 persones)
Es requereix reserva amb 3 dies d'antelació.

Gaudiu d'endinsar-vos a la silvestre natura mallorquina amb un cavall andalús fins arribar a Can Majoral, on els camps extensos i verds de vinyes el seduiran. Podreu deixar el vostre cavall descansar en un prat i gaudir d'un esplèndid tast de vins autèntics mallorquins acompanyats d'una degustació de la gastronomia típica mallorquina, a través d'una enòloga que us mostrarà el celler.

- Preu: 150 euros/persona


Opció 7
Vista mar de l'Est. Opció 1 & 2
(Activitat 4 hores)
Opció 1 (Activitat 3h) / Opció 2 (Activitat 4,30h) (Mínim 2 persones)

Atreviu-vos a conèixer l'Est de Mallorca. Transportarem els nostres cavalls andalusos fins als camins de Llevant, on podreu descobrir alguns dels llocs més paradisíacs de l'illa. Gaudirà de sentir la brisa del mar Mediterrani durant la seva travessia, recorrent la natura silvestre costera de Mallorca i a l'opció 2 podran seguir la seva ruta o anar a un restaurant on deixar descansar el seu cavall i gaudir d'un deliciós menjar. (Menjar no inclòs.)

- Preu opció 1: 160 euros/persona
- Preu opció 2: 200 euros/persona


Opció 5
Cavall Andalús
(Activitat 9 hores)
(matins. Mínim 2 persones)

Endinseu-vos per un dia en la cultura del cavall andalús, gaudiu d'una experiència exclusiva on descobrireu la capacitat, la noblesa i la majestuositat d'aquest fabulós animal a través de:

1r – Activitat excursió Antiga Mallorca o Picnic i cavalls andalusos
2n – Dinar al santuari (monestir de Cura), Patrimoni de la humanitat.
3r – Visita a la ramaderia i eugassada de cavalls andalusos MWH
4t – Classe d'Alta Escola Espanyola o Doma Clàssic Menjar inclòs (Inclòs 1 plat, 2 refrescs i cafè).

- Preu: 440 euros/persona

Descripció de l'activitat

8 excursions en el clàssic entorn natural i rural de Mallorca

Referència: 3904
Activitat: Vine i gaudeix muntant un autèntic cavall espanyol a Mallorca
Preu: Detallat al text
Durada: de 3 a 6 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Transport gratuït. Anada i tornada. (Mínim 2 persones), Equipament per a la munta, Preparació, lavabo i presa de contacte amb els cavalls, Classe teòrica i pràctica sobre maneig i control, Excursió desitjada, Relaxació i lavabo dels cavalls, Refrescs i bloc de fotos gratuït, Monitor experimentat i amb idiomes
Lloc activitat: Algaida, Illes Balears
Provincia: Islas Baleares / Illes Balears

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort