Vine i gaudeix muntant un autèntic cavall espanyol a Mallorca

Nº : 3904.
Lloc activitat: Algaida, Illes Balears
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Islas Baleares / Illes Balears

Descripció de l'activitat

En molt poques ocasions tenim la possibilitat de muntar un cavall espanyol i encara menys domat en una alta escola. Et donem aquesta fantàstica oportunitat i a més per uns camins de muntanya fabulosos i amb unes vistes meravelloses.

Aquests mateixos cavalls en ocasions van a fires i concurs de doma, estan molt domats i és un autèntic plaer muntar-los. Què dir de les nostres excursions, si estem situats sota la muntanya més emblemàtica del centre de l´illa. Les passejades són una autèntica meravella, de les més belles de tota l´illa de Mallorca.

També poden donar una classe amb aquests meravellosos cavalls i sempre assessorats i acompanyats per monitors qualificats. I tot i així, si volen més, aquest any oferim una excursió amb barbacoa de luxe i un show andalús de cavalls i falcons que serà el somni de qualsevol de vosaltres, una cosa inoblidable.


Opció 1
Excursió Valle Randa
(Activitat 3 Hores)
(matí i tarda)

Completeu la vostra experiència a l´illa amb la pau i tranquil·litat que us ofereix Mallorca. Endinseu-vos amb la noblesa, confiança i seguretat del vostre cavall andalús en la singular naturalesa mallorquina, al voltant de l´històric poble de Randa. Recorreu les valls, muntanyes, prats i boscos únics. Per a més confort i una experiència plena, rebran el millor cavall pel seu nivell i s´adaptarà l´activitat per a cada genet.

- Preu: 90 euros/personaOpció 2
Antiga Mallorca
(Activitat 4 hores)
(matins)

Afegiu a la vostra experiència un toc cultural i, a més d´aventurar-vos a la vall de Randa i a la vostra natura, podreu conèixer la forma de vida més mallorquina. Al llom del seu cavall andalús descobrirà animals, granges, vinyes, possessions i el poble de Randa en una ruta connectada per naturalesa silvestre, prats, ametllers, oliveres i cultius.

- Preu: 120 euros/personaOpció 3
Capvespre Mallorquí
(Activitat 3,5 hores)
(tarda/nit)

Recorreu durant la tarda la inigualable bellesa i tranquil·litat de la vall de Randa a través de les seves muntanyes i boscos, endinseu-vos en la profunditat de la natura mallorquina, baixeu-vos del seu cavall andalús i gaudiu al costat d´una de les més acolorides i esplèndides postes de sol . Gaudireu d´una vista privilegiada del vespre a l´illa i l´acompanyarà amb una beguda del vostre gust vi, cava, refresc, etc.

- Preu: 125 euros/persona


Opció 4
Capvespre Mallorquí i espectacle
(Activitat 4 hores)
(tarda/nit. Mínim 2 persones)

Una tarda màgica sota el capvespre de la vall de Randa. Gaudiran del poder, la noblesa i seguretat del seu cavall andalús, en un meravellós passeig per les planes de les faldes del Puig de Randa. De camí al poble de Randa se situaran a més altitud i gaudiran de vistes a la serra de Tramuntana. Creuaran amb el seu cavall l´històric poble fins arribar al nostre centre podran gaudir d´una exhibició d´Alta Escola Espanyola amb un dels nostres cavalls andalusos i una exhibició de falconeria, acompanyats amb una copa de vi, cava o refresc al vostre gust i una degustació de productes típics mallorquins.

- Preu: 200 euros/persona


Opció 5
Picnic i cavalls andalusos
(Activitat 4 hores)
(Demà. Mínim 2 persones)

Una experiència de somni. Gaudiu d´un meravellós passeig a través dels boscos, camps i cultius de la vall de Randa a lloms d´un majestuós i noble cavall andalús. Endinseu-vos en un paratge màgic envoltat de vinyes, oliveres i ametllers amb vistes a la serra de Tramuntana i gaudiu d´un pícnic complet de menjar mallorquí amb una ampolla de vi cava o refresc al vostre gust. (inclòs pícnic)

- Preu: 150 euros/persona


Opció 6
Vi i cavalls andalusos
(Activitat 4 hores)
(Dilluns / Dimecres / Divendres. Mínim 2 persones)
Es requereix reserva amb 3 dies d´antelació.

Gaudiu d´endinsar-vos a la silvestre natura mallorquina amb un cavall andalús fins arribar a Can Majoral, on els camps extensos i verds de vinyes el seduiran. Podreu deixar el vostre cavall descansar en un prat i gaudir d´un esplèndid tast de vins autèntics mallorquins acompanyats d´una degustació de la gastronomia típica mallorquina, a través d´una enòloga que us mostrarà el celler.

- Preu: 150 euros/persona


Opció 7
Vista mar de l´Est. Opció 1 & 2
(Activitat 4 hores)
Opció 1 (Activitat 3h) / Opció 2 (Activitat 4,30h) (Mínim 2 persones)

Atreviu-vos a conèixer l´Est de Mallorca. Transportarem els nostres cavalls andalusos fins als camins de Llevant, on podreu descobrir alguns dels llocs més paradisíacs de l´illa. Gaudirà de sentir la brisa del mar Mediterrani durant la seva travessia, recorrent la natura silvestre costera de Mallorca i a l´opció 2 podran seguir la seva ruta o anar a un restaurant on deixar descansar el seu cavall i gaudir d´un deliciós menjar. (Menjar no inclòs.)

- Preu opció 1: 160 euros/persona
- Preu opció 2: 200 euros/persona


Opció 5
Cavall Andalús
(Activitat 9 hores)
(matins. Mínim 2 persones)

Endinseu-vos per un dia en la cultura del cavall andalús, gaudiu d´una experiència exclusiva on descobrireu la capacitat, la noblesa i la majestuositat d´aquest fabulós animal a través de:

1r – Activitat excursió Antiga Mallorca o Picnic i cavalls andalusos
2n – Dinar al santuari (monestir de Cura), Patrimoni de la humanitat.
3r – Visita a la ramaderia i eugassada de cavalls andalusos MWH
4t – Classe d´Alta Escola Espanyola o Doma Clàssic Menjar inclòs (Inclòs 1 plat, 2 refrescs i cafè).

- Preu: 440 euros/persona

8 excursions en el clàssic entorn natural i rural de Mallorca

Referència: 3904
Activitat: Vine i gaudeix muntant un autèntic cavall espanyol a Mallorca
Preu: Detallat al text
Durada: de 3 a 6 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Transport gratuït. Anada i tornada. (Mínim 2 persones), Equipament per a la munta, Preparació, lavabo i presa de contacte amb els cavalls, Classe teòrica i pràctica sobre maneig i control, Excursió desitjada, Relaxació i lavabo dels cavalls, Refrescs i bloc de fotos gratuït, Monitor experimentat i amb idiomes
Lloc activitat: Algaida, Illes Balears
Provincia: Islas Baleares / Illes Balears
Mapa de l'activitat0