Tour ciutats històriques de la Comunitat Valenciana

Nº : 1423.
Lloc activitat: Totes les ciutats monumentals de la CV
Preu: 10 euros/persona (IVA inclòs)
A vegades respon en +24h
Valencia

Descripció de l'activitat

Gaudint dels seus monuments i racons més bells i coneixent tota la seva història.

Visites amb guies professionals per València, Sagunt, Gandia, Xativa, Bocairent, Castelló, Vilafamés, Morella, Sant Mateu, Alcoi, Villena, Tabarca, Elx entre d'altres, visites a museus, rutes d'oficis, ruta dels monestirs.

Descobreix la històrica Villena, una ciutat monumental coneguda pel seu espectacular castell, un dels millors de la península, però que guarda altres monuments de gran bellesa, tresors ibèrics, esglésies medievals, palaus renaixentistes i un teatre dedicat al villenenc autor de 'La Revoltosa', tot ho coneixerem en un complet dia.

Coneix Bocairent, un dels pobles més bells i singulars amb un conjunt monumental que vos sorprendrà per la seva enorme riquesa. Visita les emocionants ‘Covetes dels Moros’, la Plaça de Bous excavada en la roca, la Cava de neu, el Barri Medieval, la església de l'Assumpció amb obres Joan de Joanes, Vergara, Sorolla, Segrelles.. Un tresor enclavat en la roca per a gaudir-lo.

Ruta monumental per a conèixer València, la capital del antic regne al seu màxim apogeu, visitant i coneixent els millors monuments i la seva història plena d'interés i de fets sorprenents. La visita inclou una visita guiada a la València moderna per la Ciutat de les Arts i de les Ciències per conèixer la seva espectacular arquitectura i tots els seus continguts.

Si la ruta es realitza durant gener o febrer, fem un descompte des del 15 per cent del total de la ruta i si es reserva durant el mes de gener per més endavant, hi ha un descompte del 10 per cent.
Les ofertes no són acumulables i només són per a grups.


Activitat per a un mínim de 20 persones.

Rutes per a visitar totes les ciutats i poblacions més monumentals de la Comunitat Valenciana.

Referència: 1423
Activitat: Tour ciutats històriques de la Comunitat Valenciana
Preu: 10 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 6 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Monitor / guia turístic, assegurança RC i accidents, entrades a museus i monuments.
Lloc activitat: Totes les ciutats monumentals de la CV
Provincia: Valencia


Mapa de l'activitat0