Ruta Valencia crema

Nº : 3879.
Lloc activitat: Plaza Dr. Collado, Valecia
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Valencia

Molts viatgers que han visitat Valènciaens defineixen com a persones amb un caràcter alegre, desinhibit, sociable i hospitalari. Però anem a explicar un secret: també diuen que som ardents, apassionats i sensuals. Aquests trets de la nostra personalitat s'han vist reflectits en l'arquitectura de la nostra ciutat, a través dels segles.

Sabies que València va albergar el major bordell d'Europai un dels més grans del món? Què és el que ha fet que els valencians tinguem fama de llibertins? Potser la nostra tradició de literatura eròtica, sainets, dites i cançons picants?

Hi ha una València ocultai desvergonyida, plena de secrets eròticsi icones ardents, que et desvetllarem durant aquesta experiència. Una ruta apassionant per descobrir la història del sexe a València de principi a fi, plena de sorpreses, participativa i amb divertits documents per il·lustrar, mentre recorrem els carrerons del Centre Històric de la València més canalla.

Després de tanta `calor`, anem a refrescar-nos i relaxar-nos gaudint d'una cervesa 100% artesanal, en una sorprenent cerveseria situada en ple cor de la ciutat i envoltada d'un gran ambient. Aquesta ronda cerveserasegurament estarà plena de comentaris i acudits picants, per la qual cosa les rialles estan assegurades!

- Dilluns a Dissabtes Del 01/10 al 31/05: 17.00h.
- Dilluns, dimecres i divendres Del 01/06 al 30/09: 18.30h.


* Sortida subjecta a un mínim de persones. De no poder realitzar aquesta ruta, t'avisarem amb antelació i et retornarem l'import abonat íntegrament.

* Has d'estar en el punt de trobada per a la sortida amb mínim 15 minuts d'antelació.

* Si necessites Servei de Transport per aquesta Ruta consulta'ns

* No recomanada per nens

Descripció de l'activitat

Sabies que València va albergar el major bordell d´Europa i un dels més grans del món? Què és el que ha fet que els valencians tinguem fama de llibertins? Potser la nostra tradició de literatura eròtica, sainets, dites i cançons picants?

Referència: 3879
Activitat: Ruta Valencia crema
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita amb guia expert: Centre històric i Cerveseria. Tast.
Lloc activitat: Plaza Dr. Collado, Valecia
Provincia: Valencia

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort