Ruta Valencia crema

Nº : 3879.
Lloc activitat: Plaza Dr. Collado, Valecia
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Valencia

Descripció de l'activitat

Molts viatgers que han visitat Valènciaens defineixen com a persones amb un caràcter alegre, desinhibit, sociable i hospitalari. Però anem a explicar un secret: també diuen que som ardents, apassionats i sensuals. Aquests trets de la nostra personalitat s´han vist reflectits en l´arquitectura de la nostra ciutat, a través dels segles.

Sabies que València va albergar el major bordell d´Europai un dels més grans del món? Què és el que ha fet que els valencians tinguem fama de llibertins? Potser la nostra tradició de literatura eròtica, sainets, dites i cançons picants?

Hi ha una València ocultai desvergonyida, plena de secrets eròticsi icones ardents, que et desvetllarem durant aquesta experiència. Una ruta apassionant per descobrir la història del sexe a València de principi a fi, plena de sorpreses, participativa i amb divertits documents per il·lustrar, mentre recorrem els carrerons del Centre Històric de la València més canalla.

Després de tanta `calor`, anem a refrescar-nos i relaxar-nos gaudint d´una cervesa 100% artesanal, en una sorprenent cerveseria situada en ple cor de la ciutat i envoltada d´un gran ambient. Aquesta ronda cerveserasegurament estarà plena de comentaris i acudits picants, per la qual cosa les rialles estan assegurades!

- Dilluns a Dissabtes Del 01/10 al 31/05: 17.00h.
- Dilluns, dimecres i divendres Del 01/06 al 30/09: 18.30h.


* Sortida subjecta a un mínim de persones. De no poder realitzar aquesta ruta, t´avisarem amb antelació i et retornarem l´import abonat íntegrament.

* Has d´estar en el punt de trobada per a la sortida amb mínim 15 minuts d´antelació.

* Si necessites Servei de Transport per aquesta Ruta consulta´ns

* No recomanada per nens

Sabies que València va albergar el major bordell d´Europa i un dels més grans del món? Què és el que ha fet que els valencians tinguem fama de llibertins? Potser la nostra tradició de literatura eròtica, sainets, dites i cançons picants?

Referència: 3879
Activitat: Ruta Valencia crema
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita amb guia expert: Centre històric i Cerveseria. Tast.
Lloc activitat: Plaza Dr. Collado, Valecia
Provincia: Valencia
Mapa de l'activitat0