Excursió en quad individual o doble medium

Nº : 4308.
Lloc activitat: Santa Susanna (Maresme)
Preu: 70 euros/quad (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

L'Excursió en quad és pel Parc Natural del Montnegre on gaudiràs d'aquesta activitat i l'inoblidable experiència de passar per pistes amb pedres, pujades, baixades, bassals, etc.

Et convidem a descobrir una inoblidable experiència i única fins ara en aquest sector en la qual podràs gaudir d'una magnífica excursió en quad que inclou un curs de conducció amb una àmplia explicació teòrica en sala i on podràs conèixer les característiques i les millors tècniques per poder pilotar l'ATV i treure-li el màxim profit amb la més completa seguretat.

Les excursions sempre estan organitzades i guiades per un monitor professional, que s'adaptarà en tot moment a les necessitats del participant.

Per a participants amb carnet de cotxe i acompanyants amb un màxim de 10 anys.

*Quad Kymco 300cc
IMPRESCINDIBLE QUADS MEDIUM:
Posseir el carnet de conduir de cotxe en vigor i presentar una targeta de crèdit o dèbit per poder dipositar una fiança per grup de 150 euros per Quad en el moment de la SIGNATURA CONTRACTE I AUTORITZACIÓ CONDICIONS. Aquest import es bloqueja a la targeta per motius de seguretat, ja que l'objectiu de la fiança és garantir que el client compleixi les condicions del contracte i torni el quad en el mateix estat que el va rebre. Un cop acabada l'activitat, i després d'haver realitzat les comprovacions necessàries desbloquejarem l'import de la fiança.

Descripció de l'activitat

Per a participants amb carnet de cotxe i acompanyants amb un màxim de 10 anys.

Referència: 4308
Activitat: Excursió en quad individual o doble medium
Preu: 70 euros/quad (IVA inclòs)
Durada: 1 hora
Dificultat: baixa
Inclou: Assegurança de responsabilitat civil obligatòria, sota-casc higiènic, casc i impermeable en cas necessari. Explicació teòrica sobre el funcionament del quad i del recorregut. Assegurança Assistència Mèdica
Lloc activitat: Santa Susanna (Maresme)
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort