Turisme en grup per la castanyada i halloween

Nº : 4246.
Lloc activitat: Centelles o Aiguafreda
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Estades

- Estades de 2, 3 o 4 dies (entre el 31 d´Octubre i el 3 de novembre)
- Disponible a la casa de colònies de La Llobeta i Mas Banyeres (*Mas Banyeres només disponible del 31 d´Octubre al 1 de novembre)


Programa d´activitats de matí, tarda i vespres per nens/es, per adults i conjuntes. Combinat d´activitats de celebració de Castanyada, descoberta del bosc a la tardor, festa de halloween i disfresses i activitats de muntanya i aventura. Animacions als vespres, discoteca familiar, mascotes, etc.

Els àpats es serviran a la sala-menjador de la instal·lació, utilitzant un servei de self-service amb un menú casolà compost per un primer i un segon plat amb guarnició, postres (pa + vi i gasosa + aigua en gerres). Menú elaborat a la pròpia instal·lació i amb especial atenció a les dietes i al·lèrgies dels participants que ho requereixin.

EL BERENAR és inclòs per als nens/es. Cafè inclòs a l’esmorzar i dinar pels adults. La casa disposa de màquines expenedores de cafè i refrescos per fer-ne ús a qualsevol hora del dia. Els àpats són conjunts i seran supervisats pels pares i les mares.


Preus

- Nens de 0-2 anys: Gratuït*
- Nens de 3-6 anys: 43,50 euros/nit
- Nens de 7-15 anys: 47.50 euros/nit
- A partir de 16 anys: 49.95 euros/nit

*Màxim 10% del total de places, si més consultar.

(IVA inclòs)

Aquesta tardor celebra la castanyada i viu la festa de Halloween a les millors cases de colònies de Catalunya. L´equip de Turisme en grup t´hem preparat una proposta molt especial.

Referència: 4246
Activitat: Turisme en grup per la castanyada i halloween
Preu: Detallat al text
Durada: tres dies
Dificultat: Baixa
Inclou: Activitats tots els dies de matí, tarda i vespre. Per nens i adults, Habitacions privades per a cada grup, Menú Self-Service elaborat a la mateixa instal·lació, Llençol de sota i de sobre, coixinera i coixí, Tots els àpats inclosos. Berenar pels nens/es inclòs.
Lloc activitat: Centelles o Aiguafreda
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0