Colònies tecnonoies

Nº : 4278.
Lloc activitat: Guardiola de Berguedà (Berguedà)
Preu: 495 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Colònies d´inspiració tecnològica on posarem els coneixements i la capacitat tecnològica al servei d´un projecte comú per ajudar en la conservació del nostre planeta i la lluita contra el canvi climàtic. Canvia el món amb nosaltres i la UPC, una experiència pràctica, divertida i molt original, amb masterclass diàries on tecnòlogues reconegudes ens motivaran a seguir el seu exemple i tallers tecnològics.

Activitats de vocació tecnològica dissenyades i dirigides per l´equip de la Universitat Politècnica de Catalunya, el Barcelona SuperComputing Center i el CIM UPC.

De 12 a 16 anys (1er ESO - 1er Batx.)


Activitats tecnologia:

- Sessió diària de masterclass d’inspiració amb tecnòlogues
- Projectes tecnològics: tots giraran entorn del canvi climàtic i el desenvolupament de tecnologia que ens ajudi a preservar el planeta i revertir/sobreviure al canvi climàtic. Alguns dels projectes creats en grups seran:
- Sistema de reg automàtic
- Una làmpada solar
- El gira-sol artificial
- Alarma climàtica i un robot interactiu
- Rendering, disseny + impressió 3D
- Crear un simpàtic ventilador
- Termòmetre de colors
- Dispensador de paper automàtic

Activitats d´aventura i natura: `El diamant` (parc acrobàtic amb xarxa), tirolina en cascada, bicicleta suspesa, curses d´orientació, caiac, jocs d´aigua, olimpiades esportives.

Nits temàtiques: cada dia una nit temàtica diferent: Welcome, jocs de nit `Supervivència` en equip, Rock&Roll, Talent Show, Tonight is yours! (temàtica escollida pels participants prèviament a l´inici de les colònies via Instagram) o Sopar de Gala amb festa final i discoteca. Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!


El Jou nature

El Jou Nature (Guardiola de Berguedà), està ubicat als afores de la població, en un paratge idíl·lic. Compte amb una amplis espais exteriors amb més 140 hectàrees equipats amb camps de joc, camp de futbol amb gespa artificial, llacunes artificials on poder practicar esports nàutics, bosc propi, ermita privada i una torre de guaita.

La instal·lació és àmplia amb més de 5000 m2. Amb un total de 43 habitacions distribuïdes en 3 zones totalment diferenciades, 3 menjadors, 5 sales d’activitats i una gran sala polivalent amb capacitat per a més de 400 persones. Les habitacions són d´entre 3 i 22 places, equipades amb llits i lliteres. Totes les habitacions disposen de bany privat.

El Jou Nature disposa d´una piscina interior annexa a la gran sala polivalent, un camp de futbol de gespa artificial, uns espais exteriors planers, molt amplis i amb camins privats, llacs artificials dins del recinte on es poden fer activitats esportives nàutiques, amplis boscos, esplanades de joc i estructures d’aventura integrades en l’entorn natural.

Una instal·lació totalment integrada al seu entorn, sostenible i respectuosa amb el medi ambient: calderes de biomassa, plaques fotovoltaiques, filtració biològica d´aigües residuals i reaprofitament de l´aigua de pluja per reg.

El Jou Nature es troba a tan sols 20 minuts a peu del museu de les Mines de Cercs, a 15 minuts en cotxe del Pantà de la Baells i del Jaciment Paleontològic de Fumanya.

Colònies de tecnologia adreçades a noies en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya i Barcelona SuperComputing Center.

Referència: 4278
Activitat: Colònies tecnonoies
Preu: 495 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Del 5 al 11 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: detallat al text
Lloc activitat: Guardiola de Berguedà (Berguedà)
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0