Colònies Anglès + Hípica

Nº : 4277.
Lloc activitat: Centelles
Preu: 495 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies Anglès + Hípica es realitzen en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès. Les colònies es realitzan en anglès però no es realitzen classes sobre l´idioma.

Inclou un curs intensiu d´equitació en català: 3 hores diàries de classes teòriques i pràctiques amb l´equip d´instructors de l´Hípica Puigsagordi. El curs d´equitació és de 20 hores totals.

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

Aprofitant trets diferencials de la cultura anglosaxona, es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. D´aquesta manera lúdica ampliaran vocabulari de forma lúdica i pràctica.

De 9 a 17 anys (3er ESO - 2n Batx.)


English Points: activitats lúdiques per millorar l’expressió en anglès, monitors especialitzats en estades lingüístiques en anglès, activitats i funcionament de la colònia en anglès (de manera excepcional es farà servir català i castellà, per exemple en donar instruccions de seguretat en activitats d´aventura).

Horse Riding Program: 3 hores de classe d´hípica diàries (teòrica i pràctica) amb l´equip d´instructors d´Hípica Puigsagordi. Classes de maneig del cavall i exercicis de pilotatge, excursions a cavall (passeig i trot), preparació d’un carrusel. Instructor d´hípica en català.

Activity Program: tirolina, via ferrada (només per joves a partir 6è ja cursat), circuit aeri d´aventura, tir amb arc, cars de pedals, piscina, la bomba (proves d´habilitat física a la piscina), nit d´acampada en tendes de campanya (només per joves a partir 6è ja cursat).

Thematic nights: cada dia una nit temàtica diferent: Welcome, jocs de nit, Talent Show (prepareu una actuació individual o en equip!), Tonight is yours! (temàtica escollida pels participants prèviament a l´inici de les colònies via Instagram) i Sopar de Gala amb festa final i discoteca. Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!


Mas Banyeres

En plena natura i davant del Parc Natural del Montseny. Totalment reformada com a casa de colònies i dins d´una finca de 40 hectàrees, amb un ampli ventall d´equipaments i instal·lacions d´aventura (circuit de quads, kars, rocòdrom, tirolina, tir amb arc i CIRCUÏT D´AVENTURA SOBRE ELS ARBRES), així com LA NOVA GRANJA, amb noves instal·lacions i amb més de 100 animals. Situada a tan sols 500 mts de la Via Ferrada ´Les Baumes Corcades´

Exteriors amb àmplies esplanades de joc, sorral, zones de picnic i lavabos exteriors. Piscina exterior en recinte tancat.

Ofereix habitacions col·lectives de 6 a 22 places. Tres menjadors i servei de cuina casolana elaborada a la mateixa instal·lació, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés.

Totes les habitacions disposen de bany propi.

La distribució de les habitacions és la següent:

Planta 1: 7 habitacions
Planta 2: 3 habitacions

Per altra banda, l´ambulatori es troba al poble de Centelles. L´Hospital General de Vic està a 18 km.

Es realitzen en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès.

Referència: 4277
Activitat: Colònies Anglès + Hípica
Preu: 495 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 1 setmana Del 28 de juny al 4 de juliol Del 5 al 11 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: detallat al text
Lloc activitat: Centelles
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0