Colònies de teatre amb Joan Pera

Nº : 2185.
s 2185 (4 opinions)
Lloc activitat: El Jou Nature (Guardiola de Berguedà, Barcelona)
Preu: 485 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Del 12 al 18 de juliol


Les colònies d’estiu de Teatre són la combinació perfecta per l’aprenentatge i la diversió, amb activitats lúdiques en contacte amb la natura per divertir-se i aprendre al voltant del món del teatre i la interpretació professional: millorar capacitats d’interpretació, parlar en públic i tècniques per transmetre les emocions i missatges als demés.

Tot això i molt més en companyia de Joan Pera, actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine, televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre, interpretant obres com “L’avar de Moliere” o “El Fantasma de Canterbille”.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, teatre, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

.Activitats de Teatre: 15 hores de MasterClass de teatre, tècniques d’interpretació: expressió verbal i no verbal, píndoles formatives de: entonació, escenificació, llenguatge corporal i postura corporal, tècniques d’estudi i memorització d´un text, no ser un personatge sinó convertir-se en ell/ella, distància emocional, doblatge.

·Activitats d´aventura i natura: `El diamant` (parc acrobàtic amb xarxa), tirolina en cascada, bicicleta suspesa, curses d´orientació, caiac, jocs d´aigua, olimpiades esportives.

·Nits temàtiques: cada dia una nit temàtica diferent: Welcome, jocs de nit `Supervivència` en equip, Rock&Roll, Talent Show, Tonight is yours! (temàtica escollida pels participants prèviament a l´inici de les colònies via Instagram) o Sopar de Gala amb festa final i discoteca. Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l´estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

A més, 15 minuts diaris després d´esmorzar de relaxació, gestió d´emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).


El Jou Nature

Està ubicat als afores de la població, en un paratge idíl·lic. Compte amb una amplis espais exteriors amb més 140 hectàrees equipats amb camps de joc, camp de futbol amb gespa artificial, llacunes artificials on poder practicar esports nàutics, bosc propi, ermita privada i una torre de guaita.

La instal·lació és àmplia amb més de 5000 m2. Amb un total de 43 habitacions distribuïdes en 3 zones totalment diferenciades, 3 menjadors, 5 sales d’activitats i una gran sala polivalent amb capacitat per a més de 400 persones. Les habitacions són d´entre 3 i 22 places, equipades amb llits i lliteres. Totes les habitacions disposen de bany privat.

El Jou Nature disposa d´una piscina interior annexa a la gran sala polivalent, un camp de futbol de gespa artificial, uns espais exteriors planers, molt amplis i amb camins privats, llacs artificials dins del recinte on es poden fer activitats esportives nàutiques, amplis boscos, esplanades de joc i estructures d’aventura integrades en l’entorn natural.

Una instal·lació totalment integrada al seu entorn, sostenible i respectuosa amb el medi ambient: calderes de biomassa, plaques fotovoltaiques, filtració biològica d´aigües residuals i reaprofitament de l´aigua de pluja per reg.

El Jou Nature es troba a tan sols 20 minuts a peu del museu de les Mines de Cercs, a 15 minuts en cotxe del Pantà de la Baells i del Jaciment Paleontològic de Fumanya.

Amb Joan Pera, que té una reconeguda i sòlida carrera com actor de més de 40 anys, i que està totalment en actiu amb nous projectes, com l’obra de teatre “El Fantasma de Canterbille” actualment en cartellera, o “L’Avar de Moliere”, un dels seus darrers èxits teatrals.

Referència: 2185
Activitat: Colònies de teatre amb Joan Pera
Preu: 485 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: del 12 al 18 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Allotjament, pensió completa, activitats lúdiques i descrites al text, monitors les 24 hores del dia i assegurança
Lloc activitat: El Jou Nature (Guardiola de Berguedà, Barcelona)
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Gemma 1 4o 2185
No puc enviar cap crítica doncs va estar bé, al contrari, a les amistats els hi aconsello, és una experiència diferent.
La convivència va estar molt bé, doncs tots vam estar units
Ruth 2 5o 2185
Si la recomano
L´ambient, els amics que han fet els nanos i que s´han sentit molt bé, i s´ho han passat genial.
Elena 3 4o 2185
La recomano
L´experiència ha estat molt possitiva i molt enriquidora
Victor 4 5o 2185
Han sido unas colonias ricas y provechosas donde he disfrutado tanto de la casa como de los monitores y sobre todo de Joan Pera
El equipo que se ha formadoMapa de l'activitatColònies de teatre amb Joan Pera
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 4
rating
Rutes amb caiac
0