Colònies de teatre amb Joan Pera

Nº : 2185.
s 2185 (5 opinions)
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Preu: 481 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Del 30 de juny al 6 de juliol


Les colònies d’estiu de Teatre són la combinació perfecta per l’aprenentatge i la diversió, amb activitats lúdiques en contacte amb la natura per divertir-se i aprendre al voltant del món del teatre i la interpretació professional: millorar capacitats d’interpretació, parlar en públic i tècniques per transmetre les emocions i missatges als demés.

Tot això i molt més en companyia de Joan Pera, actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine, televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre, interpretant obres com “L’avar de Moliere” o “El Fantasma de Canterbille”.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, teatre, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

Activitats de Teatre: 3 hores diàries de MasterClass de teatre, tècniques d’interpretació: expressió verbal i no verbal, píndoles formatives de: entonació, escenificació, llenguatge corporal i postura corporal, tècniques d’estudi i memorització d´un text, no ser un personatge sinó convertir-se en ell/ella, distància emocional, doblatge.

Activitats d´aventura i natura: pista americana Inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d´aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l´Avancó o als Gorg d´Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d´aigua, experimentació musical, Arts&Crafts.

Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixement del medi ambient, i així, conscienciar l’impacte que té la humanitat al món: taller d´experimentació musical on jugarem amb la música, taller d’art i manualitats on explicarem diferent línies de creació i imaginació.

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l´estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

A més, 15 minuts diaris després d´esmorzar de relaxació, gestió d´emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).


Casa la Llobeta

Antic convent situat als afores del nucli urbà d´Aiguafreda. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/es de totes les edats.

Ofereix habitacions col·lectives de 3 a 24 places, amb terres de parquet, encesa de llums automàtica i accés a planta per múltiples escales i ascensor. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

La distribució de les habitacions és la següent:

- Annex amb 1 habitació amb bany a dins.
- Planta 1: 5 habitacions (3 amb bany a dins + un bloc banys per compartir entre 2 habitacions)
- Planta 2: 6 habitacions (2 amb bany a dins + bloc de banys per a 4 habitacions)

Exteriors amb esplanades de joc, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Amb Joan Pera, que té una reconeguda i sòlida carrera com actor de més de 40 anys, i que està totalment en actiu amb nous projectes, com l’obra de teatre “El Fantasma de Canterbille” actualment en cartellera, o “L’Avar de Moliere”, un dels seus darrers èxits teatrals.

Referència: 2185
Activitat: Colònies de teatre amb Joan Pera
Preu: 481 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: del 30 de juny al 6 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Allotjament, pensió completa, activitats lúdiques i descrites al text, monitors les 24 hores del dia i assegurança
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Gemma 1 4o 2185
No puc enviar cap crítica doncs va estar bé, al contrari, a les amistats els hi aconsello, és una experiència diferent.
La convivència va estar molt bé, doncs tots vam estar units
Ruth 2 5o 2185
Si la recomano
L´ambient, els amics que han fet els nanos i que s´han sentit molt bé, i s´ho han passat genial.
Elena 3 4o 2185
La recomano
L´experiència ha estat molt possitiva i molt enriquidora
Victor 4 5o 2185
Han sido unas colonias ricas y provechosas donde he disfrutado tanto de la casa como de los monitores y sobre todo de Joan Pera
El equipo que se ha formadoMapa de l'activitatColònies de teatre amb Joan Pera
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 5
rating
Rutes amb caiac
0