Festes d´aniversari, animació i celebracions

Nº : 4217.
Lloc activitat: Sant Cugat del Vallès
Preu: Des de 140 euros/festa
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Som una empresa dedicada a la prestació de serveis d´oci des de la qual, a banda de fer gaudir als nens i nenes, també volem educar seguint els valors que representen a l´empresa i nosaltres aprendre d´ells també, adquirint experiència en cada festa que realitzem perquè la següent sigui encara millor. Així doncs t´oferim:

- Activitats i festes infantils: et convidem a que el proper aniversari, comunió, casament, festa privada o esdeveniment en general, vinguis a celebrar-ho amb nosaltres i ho facis d´una manera molt especial adaptada als teus gustos i al de totes les persones que hi assisteixin. També organitzem esdeveniments a nivell d´ajuntaments i escoles així que ja saps, no et talls ni un pèl!

Et donem totes les facilitats perquè la teva festa tingui tot tipus de detalls, independentment de si és infantil o té un caràcter més familiar, el que busquem en totes les opcions que t´oferim és que passis un dia diferent, especial i sobretot molt divertit envoltat de la gent a la que estimes.

Fins i tot si ho prefereixes, en comptes d´organitzar tot al nostre centre de Sant Cugat Del Vallès, podem traslladar-nos a on tu vulguis i t´assegurem que sortirà igual de bé, només cal que ens ho comuniquis i nosaltres trasportarem tot el necessari.

Castells inflables, contes amb bombolles de sabó, màquines de fum, pinta cares, festes d´aigua i escuma i tot allò que la teva imaginació pugui abastar.

El preu mínim és de 140 euros, a partir d´aquí es modifica el preu segons els ajustos que se li facin a la festa

Pregunteu-nos per tot el que t´agradaria per al teu proper dia especial i nosaltres t´aconsellarem perquè tot surti genial.

Et donem totes les facilitats perquè la teva festa tingui tot tipus de detalls, independentment de si és infantil o té un caràcter més familiar, el que busquem en totes les opcions que t´oferim és que passis un dia diferent, especial i sobretot molt divertit.

Referència: 4217
Activitat: Festes d´aniversari, animació i celebracions
Preu: Des de 140 euros/festa
Durada: La que el client demani
Dificultat: Baixa
Inclou: Tot el material per les activitats, monitors titulats i desplaçament
Lloc activitat: Sant Cugat del Vallès
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0