0

Colònies de Neu - Del 24 al 28 de març de 2018

Nº : 3999.
Lloc activitat: Panticosa
Huesca
Preu: 430 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
430,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


En aquestes colònies combinarem les activitats de neu amb activitats de lleure. Comptarem amb monitors/es especialistes d´esquí a més dels cuidadors que restaran amb els grups les 24 hores. Les activitats de lleure estaran exclusivament dissenyades per nosaltres.

Adreçat a infants i joves d’entre 8 a 14 anys. Nivell assequible per tots els infants d’aquesta franja d’edat.Activitats


· Classes d´esquí: Classes dirigides a tots els nens i nenes on aprendrem la tècnica de l´esquí tot gaudint d´un entorn de muntanya idíl·lic. Els grups es dividiran segons edats i nivells, tindran un monitor/a especialista per cada grup establert. Es farà un curs d´esquí on a més d´aprendre també farem jocs i activitats de neu. Els monitors de Dinamiks acompanyaran en tot moment els grups.

· Cursa d´orientació: A través d´un mapa i diferents pistes haurem d´anar superant proves i enigmes alhora que coneixem l´entorn.

· Termes: Ens banyarem al balneari de Panticosa per descansar les cames i recuperar-nos per gaudir encara més de l´esquí.

· Trivial: Posarem a prova els nostres coneixements de cultura, cinema, història, animals i molt més, t´atreveixes?

· Cinefòrum: Aprofitarem per debatre sobre una pel·lícula alhora que descansem les cames després d´una intensa jornada de neu.

· Olimpíades: Organitzarem tot un campionat esportiu on tots i totes demostrarem les nostres habilitats.

· Taller record: Una selecció de fotos i vídeos de les colònies a més d´una activitat manual per emportar-nos a casa un bon record.

· Discoteca: Farem un gran final de festa, amb un seguit de proves i activitats sempre acompanyades de la música!


Mapa de l'activitat