Via ferrada a Montserrat

Nº : 1975.
s 1975 (1 opinions)
Lloc activitat: Vinya Nova (Montserrat).
Preu: 50 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

En aquesta ocasió us proposem fer una via ferrada situada a l´interior d´aquest massís, bastant tècnica i amb pocs graons.

En deixar el cotxe caminarem una estona fins a arribar a l´inici del barranc el qual anirem remuntant sense cap dificultat i de sobte ens trobem amb el principi de la via.

El primer ressalt és una paret totalment vertical d´uns 10-12 mts. amb graons grans. Ens segueix un curt ressalt amb una cadena que remuntarem amb facilitat.

Continuem el recorregut fins a trobar el següent tram.

Continuarem el recorregut el mateix torrent fins trobar-nos amb la segona dificultat del dia: un mur inclinat que superarem gràcies a unes pedres situades a manera de preses de rocòdrom.

Continuarem pel barranc superant diversos obstacles que ens faran molt divertida la progressió.

Seguidament ens trobem amb el següent tram molt vertical. Superarem una paret bastant llarga, d´uns 60 mts. Una primera part equipada amb cadenes fins a un ressalt on podrem descansar. El següent tram és molt vertical d´uns 30-35 mts. equipat amb graons, amb una caiguda al principi i alguns graons en diagonal, que ens faran suar una mica.

Continuem caminant pel barranc fins arribar a l´última dificultat important del recorregut. En aquest lloc trobarem un bidó on podrem signar el llibre de signatures.

El ressalt és una espècie de xemeneia, vertical i amb pocs suports, és un tram molt especial en el qual haurem de fer servir totes les nostres forces.
Continuarem pel camí, el barranc s´obre i en pocs minuts arribarem a un camí, el qual prendrem per tornar al cotxe

En aquesta ocasió us proposem fer una via ferrada situada a l´interior d´aquest massís, bastant tècnica i amb pocs graons.

Referència: 1975
Activitat: Via ferrada a Montserrat
Preu: 50 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: De 09.00 h. a 14.00 h.
Dificultat: Mitja
Inclou: Tot el material necessari per a la pràctica de l´activitat. Assegurança d´activitat.
Lloc activitat: Vinya Nova (Montserrat).
Provincia: Barcelona
Extres: Possibilitat de transport des de l´estació de tren de Vilafranca del Penedès 15 euros/persona. Altres localitats consultar.

Opinions dels clients


Cristina 1 5o 1975
Va ser molt fàcil i ràpid poder contestar i em van facilitar tota la informació al moment.
Mapa de l'activitatVia ferrada a Montserrat
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0