0

Tour en bici per BCN - Anem de tapes

Nº : 2791.
Lloc activitat: Centre de Barcelona
Barcelona
Preu: Adults: 32 euros - Nens: 30 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
des de 32,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Volem oferir un recorregut en bici diferent, amb bon gust i molt bon sabor perquè delits el teu paladar amb una selecció de tapes i deliciosos vins o el que desitgis per a aquells que degusten el menjar allà on viatgen

Després d´aquest tour en bici, sabràs la història dels plats típics espanyols, volem que sigui una experiència única i molt saborosa, on gaudiràs tu i el teu paladar! I segur, faràs nous amics!

Proposem aquest Tour en bici per barcelona per als amants de la història i de l´art. Recorregut pel centre històric de la ciutat per saber dels seus orígens, recorrerem el barri gòtic, la catedral, les seves places, els seus carrerons on et perdràs en el temps i descobriràs com era la ciutat fa segles, després anirem a degustar i a descobrir les "tapes" i segur que quedaràs amb molt bon gust!

Tenim un estil propi, amigable i divertit, només hauràs de pensar en "donar-li als pedals". El tour està especialment dissenyat per gaudir al màxim!


Itinerari del Tour

Parc de la ciutadella - Arc de Triomf - Palau de la música - La catedral - Barri gòtic - Plaça Sant Felip Neri - Sinagoga major - Plaça Sant Jaume - Plaça Reial - Barri del Raval - Monument a Colom - Port Vell


Recorregut

Permet recórrer la majoria per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones de vianants la qual cosa ho fa molt segur per a totes les edats.

T´acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour farem diverses parades per escoltar, contemplar i gaudir cada punt, on podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour!


Horari

Cada dia de l´any: A confirmar. Excepte 25-26 de desembre i 1 de gener

Mapa de l'activitat