Tour en bicicleta per BCN - Anem de tapes

Nº : 2791.
Lloc activitat: Centre de Barcelona
Preu: Adults: 32 euros - Nens: 30 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Volem oferir un recorregut en bicicleta diferent, amb bon gust i molt bon sabor perquè delits el teu paladar amb una selecció de tapes i deliciosos vins o el que desitgis per a aquells que degusten el menjar allà on viatgen

Després d'aquest tour en bicicleta, sabràs la història dels plats típics espanyols, volem que sigui una experiència única i molt saborosa, on gaudiràs tu i el teu paladar! I segur, faràs nous amics!

Proposem aquest Tour en bicicleta per barcelona per als amants de la història i de l'art. Recorregut pel centre històric de la ciutat per saber dels seus orígens, recorrerem el barri gòtic, la catedral, les seves places, els seus carrerons on et perdràs en el temps i descobriràs com era la ciutat fa segles, després anirem a degustar i a descobrir les `tapes` i segur que quedaràs amb molt bon gust!

Tenim un estil propi, amigable i divertit, només hauràs de pensar en `donar-li als pedals`. El tour està especialment dissenyat per gaudir al màxim!


Itinerari del Tour

Monument a Cristóbal Colón (Portal de la Pau) - Drassanes - Port Vell - Barri Medieval del Born- Parc de la ciudadela - Arc de triomf - Palau de la música - La catedral - Barri Gòtic -
Barri de la Barceloneta-Recorregut

Permet recórrer la majoria per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones de vianants la qual cosa ho fa molt segur per a totes les edats.

T'acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour farem diverses parades per escoltar, contemplar i gaudir cada punt, on podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour!


Horari

Oberts de 10.00 a 19.00 hrs Tots els dies de l'any: Sortida a les 11.00h i 16:00 excepte 25-26 de desembre i 1 de gener

Descripció de l'activitat

Volem oferir un recorregut diferent, amb bon gust i molt bon sabor perquè delits el teu paladar amb una selecció de tapes i deliciosos vins o el que desitgis per a aquells que degusten el menjar allà on viatgen.

Referència: 2791
Activitat: Tour en bicicleta per BCN - Anem de tapes
Preu: Adults: 32 euros - Nens: 30 euros (IVA inclòs)
Durada: 3 hores aprox.
Dificultat: Baixa
Inclou: 4 tapes per persona i vinet o el que vulguis, Lloguer de la bici, Monitor-guia, Cascos i cadiretes de nen gratis
Lloc activitat: Centre de Barcelona
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort