Barranc Fontanella

Nº : 1748.
Lloc activitat: LLeida - Alt Urgell
Preu: 55 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Lleida

Descripció de l'activitat

Aquest descens de l´Alt Urgell, amb una longitud de 1100 metres i un desnivell de 220 metres, és un barranc molt estètic amb diversos ràpels d´un màxim de 24 m. i una vegetació molt verda al seu interior, pròpia d´un microclima originat per la humitat del barranc.


Al barranc trobem una successió de ràpels i ressalts que ens van endinsant en el primer congost aquàtic amb surgències d´aigua que apareixen i desapareixen per embornals, formant belles colades de tova i petits gorgs habitats per tritons per on anirem amb el màxim de cura. Amb un ràpel més, ens endinsarem en un bosc de vells boixos on les parets del canó es separen.


Al cap de poc, la llera s´enfonsa de nou i entrem en el segon passadís que salva el gran desnivell del descens, amb una nova successió de ràpels, és el tram més excavat on el color de la roca i el joc de llums en penetrar els raigs de sol, creen una espectacular visió del final del barranc, amb dos ràpels molt estètics separats per una marmita trampa.


LA TEMPORADA DE BARRANCS COMENÇA A L´ABRIL

Al barranc trobem una successió de ràpels i ressalts que ens van endinsant en el primer congost aquàtic amb surgències d´aigua que apareixen i desapareixen per embornals.

Referència: 1748
Activitat: Barranc Fontanella
Preu: 55 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 4 hores
Dificultat: Mitja
Inclou: Assessorament personal per escollir l´activitat que millor s´adeqüi a les necessitats dels participants, tot el material tècnic per a la pràctica de l´activitat, guia titulat en la modalitat corresponent, assegurança d´assistència en muntanya i assegurança de responsabilitat civil del grup.
Lloc activitat: LLeida - Alt Urgell
Provincia: Lleida


Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0