Dia d'activitats a la platja + Dinar per a dos

Nº : 4126.
Lloc activitat: Pineda de Mar
Preu: 70 euros/persona + 25 euros/catamarà (IVA inclòs)
A vegades respon en +24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Pots arribar a les nostres instal·lacions en cotxe, hi ha pàrquing gratuït just davant, o si ho preferiu en tren ja que l'estació es troba a 5 minuts caminant.

A més, la nostra escola està reconeguda per la Federació Catalana de Vela i està inscrita al "Consell Català de l'Esport", disposem també del segell de qualitat de Turisme Familiar i Biosphere.


Activitats: Crazy Octopus + Caiac o Paddle surf + Dinar + Mojito

En aquest pop inflable us ho passar d'allò més bé, arrossegat per la llanxa a gran velocitat no parareu de donar fuetades i salts, és molt divertit!

Un cop ja en terra els monitors us ensenyaran el funcionament dels caiacs i/o pàdel surf i gaudireu d'aquesta activitat durant una altra hora.


El dinar

Més tard us espera un fantàstic menjar al nostre restaurant a peu de platja, l'Escora (entrants + paella + vi o refrescs + gelat). Després de dinar podeu anar al nostre chillout i prendre un dels nostres fantàstics mojitos o estirar-vos a la platja i prendre-ho amb la posta de sol.


Opcional: Navegar en catamarà

Pagant un suplement podeu realitzar aquesta activitat al matí o després de dinar on podreu navegar durant una hora en catamarà, acompanyats d'un monitor que us ensenyarà les maniobres bàsiques i el podreu utilitzar, o si ho preferiu us deixeu portar per l'expert. Si les condicions meteorològiques ho permeten també podreu donar-vos un bany a alta mar.

* En cas de condicions meteorològiques que no permetin fer l'activitat es canviarà per una altra del mateix import o es canviarà de dia


Les nostres instal·lacions

- Vestuaris
- Dutxes d'aigua calenta
- Zones d'ombra per a pícnic
- Bar Restaurant (en temporada)
- Pàrquing gratuït
- Zones d'ombra
- Aules exteriors
- Oficina
- Magatzem

Vols passar un dia diferent de platja? T´agrada la platja, però t´avorreix estar estirat al sol tantes hores? Doncs no t´ho pensis i vine amb nosaltres a gaudir d´aquest pack d´activitats, us ho passareu d´allò més bé!!

Referència: 4126
Activitat: Dia d'activitats a la platja + Dinar per a dos
Preu: 70 euros/persona + 25 euros/catamarà (IVA inclòs)
Durada: Mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Monitors titulats, Material nàutic, Armilles Salvavides, Vestits de neoprè, Llanxes de rescat, dinar, mojito, Assegurances
Lloc activitat: Pineda de Mar
Provincia: Barcelona
Nº legal: C-189
Mapa de l'activitat0