Recorregut en Segway per Barcelona - 2 hores

Nº : 3531.
s 3531 (1 opinions)
Lloc activitat: Barcelona
Preu: 55 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

La brisa del mar, el so de les onades, vaixells, palmeres i obres artístiques que ens recorden que Barcelona és una ciutat marinera. Aquest tour ofereix el millor de la costa durant més de 15 quilòmetres a bord del teu Segway. Què més es pot demanar?

Com tots els nostres tours, partim des de les Rambles en direcció a les Drassanes Reials i l'estàtua de Colom.

Des d'allà, el recorregut continua pel Port Vell i el Moll de la Fusta per acabar al centre d'oci Maremàgnum i l'aquari de Barcelona.

De nou, a bord del nostre Segway, travessem el barri de la Barceloneta en direcció al Hotel W i la Vila Olímpica, on gaudirem de les vistes que ofereixen els centenars de vaixells amarrats a un dels ports esportius més importants d'Europa des del 92.

Deixem enrere la Barcelona olímpica i ens dirigim cap a un dels pulmons verds de la ciutat, el Parc de la Ciutadella, però, el millor està per arribar, ja que des d'aquest espai natural ens anirem cap a un dels monuments més fotografiats de Barcelona, l'Arc de Triomf.

Això sí, reserva forces, perquè encara ens queda la tornada! Aquesta la fem passant al costadet del famós llagostí de Mariscal i de la Basílica de la Mercè, patrona de Barcelona.

Aquest tour ofereix el millor de la costa durant més de 15 quilòmetres a bord del teu Segway. Què més es pot demanar?

Referència: 3531
Activitat: Recorregut en Segway per Barcelona - 2 hores
Preu: 55 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 120 minutos
Dificultat: Baixa
Inclou: Un Segway per cada participant, un casc protector, el servei de guía durant el temps contractat, assegurança de responsabilitat civil i d´accidents.
Lloc activitat: Barcelona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Antoni 1 5o 3531
Es un passeig molt agradableMapa de l'activitatRecorregut en Segway per Barcelona - 2 hores
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0