Caiac + Senderisme + Segway a Sau

Nº : 100.
s 100 (3 opinions)
Lloc activitat: Embassament de Sau i Cingles de Vilanova (Osona).
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Viu aquesta aventura de 5 a 6 hores de durada fent un recorregut en caiac pel Pantà de Sau, un dinar tipus picnic i la tornada en Segway.

L’activitat comença al nostre embarcador amb un recorregut en caiac que ens portarà pels voltants de l’embassament i el “Campanar de Sau” fins a la costa de la Rovira.

Allà deixarem els caiacs i començarem una excursió a peu, pels camins de la Vall de Sau tot passant per la presa de Sau i la riera de l´albareda.

Desprès d’una parada per recuperar forces amb un picnic, iniciarem la tornada amb els moderns Segways X2, fins les nostres instal•lacions.


Preus

- Grup de 2 persones: 110 euros/persona
- Grup de 3 a 8 persones: 90 euros/persona
(Inclou dinar amb picnic)


Instal•lacions

Les nostres instal•lacions disposen de 2000 m2 amb:

- Serveis
- Embarcador privat.


* De Novembre a Març l´activitat no es fa.

Viu aquesta aventura de 5 a 6 hores de durada fent un recorregut en caiac pel Pantà de Sau, un dinar tipus picnic i la tornada en Segway.

Referència: 100
Activitat: Caiac + Senderisme + Segway a Sau
Preu: Detallat al text
Durada: De 6 a 7 hores
Dificultat: Mitja-alta
Inclou: - Tot el material necessari per realitzar l’activitat (embarcació, armilla, pala, cubre) - Trasllats al lloc de sortida / arribada. - Assegurança d’accidents i responsabilitat civil - Monitors titulats per la FEP (Federació Espanyola de Piragüisme.) - Guies de muntanya - Els nostres guies expliquen durant l’activitat, diverses característiques de la Vall de Sau i l’embassament. - Durant l’activitat oferim un dinar tipus (pic-nic) a tots els participants, per recuperar forces. - Enviem fotos per mail.
Lloc activitat: Embassament de Sau i Cingles de Vilanova (Osona).
Provincia: Barcelona
Nº legal: AATB-6

Opinions dels clients


María 1 5o 100
Muy bien. Todo perfecto y rápido. Me siento muy satisfecha

Xavier 2 5o 100
Va ser una jornada fantàstica on els monitors ens van acompanyar en tot moment amb il•lusió i ganes de passar-ho bé. Bona convinació entre caiac, excursió i segway
Els monitors es van adaptar en tot moment a les condicions del grup i meteorològiques. Ens va ploure i tot i així vam seguir fent l´activitat.
Eugenie 3 4o 100
Recomiendo realizar actividades de turismo activo con Aqua y Terra, la zona y el paisaje son encantadores, las actividades muy divertidas y el personal muy agradable. Vale la pena.
La canoa y la caminata.Mapa de l'activitatCaiac + Senderisme + Segway a Sau
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 3
rating
Rutes amb caiac
0