Fútbol golf per comiats i celebracions

Nº : 4164.
Lloc activitat: Santa Susanna
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Una experiència única i diversió per a tots

Des de fa molts anys es practica aquest nou esport en països com Suècia, Noruega, Alemanya, Txecoslovàquia, França, etc. Des dels seus inicis la WFGA (World Footballgolf Association) amb seu a Suècia organitza tornejos com el Campionat d'Europa o el Mundial de Futbolgolf.

L'objectiu del joc és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins arribar al forat amb els mínims tocs possibles. Hem pensat que és hora que es practiqui aquest nou esport aquí a la Costa del Maresme/Barcelona. Gràcies al nostre clima, Futbol Golf Barcelona oferirà durant tot l'any la possibilitat de practicar aquest nou esport.

El Futbol Golf és apte per a tothom, famílies, grups d'amics, empreses, equips de futbol, escoles etc.


El Camp

Les nostres instal·lacions es componen de camp de 18 forats i d'un Par 72. Cada recorregut té una dificultat diferent. El recorregut de cada pista pot variar d'entre 30m fins a 100m de longitud. El recorregut per on es desplaça la pilota està marcat pel tall de la gespa (més curt). Tots els forats disposen d'un pal amb una bandera i el nombre de forat. Així des de l'inici de cada recorregut, serà més visible el lloc on s'ha d'entrar la pilota.

Al principi de cada recorregut disposem d'un panell informatiu per poder visualitzar la trajectòria adequada que ha de seguir la pilota, mostrant també els obstacles en cada cas, el nivell de dificultat del tir i la distància a cobrir.


El Joc

La quantitat màxima de jugadors per joc és 4/5. En el cas d'un major nombre de jugadors, es divideixen en grups d'un màxim de 4/5 membres. Aquesta mesura es pren per augmentar el joc. Amb la intenció d'optimitzar la dinàmica, no tots els jugadors necessàriament han de començar el joc en el primer forat.

Les regles del joc li permeten començar, per exemple, al mig del recorregut (Forat 9). Així no hi ha temps d'espera. D'aquesta manera, diversos grups petits poden començar al mateix temps.Preus

- Nens fins a 12 anys una ronda: 10 euros
- Nens fins a 12 anys tot el dia: 17 euros
- Adults una volta: 12 euros
- Adults tot el dia: 20 euros
- Entrada Familiar (2 adults + 2 nens) una volta: 40 euros
- Entrada Familiar (2 adults + 2 nens) tot el dia: 60 euros
- Descompte Grups més de 15 persones: 1 euro/persona

(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

L´objectiu del joc és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins arribar al forat amb els mínims tocs possibles.

Referència: 4164
Activitat: Fútbol golf per comiats i celebracions
Preu: Detallat al text
Durada: Fins que es facin tots els forats
Dificultat: Baixa
Inclou: instruccions, monitor, pilota i llibreta
Lloc activitat: Santa Susanna
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort