Lloguer de caiacs, patinet (hidro pedals) i paddle surf a la Llosa del cavall

Nº : 3979.
s 3979 (2 opinions)
Lloc activitat: Llosa del cavall
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Lleida

Posem a la vostra disposició una flota de caiacs i altres embarcacions, per poder gaudir al màxim de la vostra experiència a la zona de bany coneguda com `la Platja dels Estevats` al pantà de La Llosa del Cavall.

Sols, en parella, amb la família o els amics, gaudiu del piragüisme al Solsonès i amb la companyia de qui vulgueu en un entorn privilegiat com ho és el pantà de la Llosa del Cavall, i especialment en el seu tram final, on un ambient agresta i de muntanya ens acompanyarà en tot moment, així com magnífiques vistes al massís del Port del Comte, el lloguer de caiacs i el piragüisme en aigües tranquil·les és apte per a tothom i totes les edats.

Ideal tant per a iniciar-se en el món del piragüisme o llogar-ne una per tot el dia i explorar els inhòspits racons que amaga el pantà, disposem d'un bon accés a la zona, amb espai per aparcament, a més d'una zona de bany lliure i delimitada per poder refrescar-se sense patir per la navegació de les embarcacions o estendre la tovallola i prendre el sol, i si es vol, complementar la jornada amb altres activitats com slackline, orientació o tir amb arc amb descomptes especials per als clients del lloguer de piragües.


Lloguer de caiacs familiars

Voleu llogar un caiac a la Llosa del Cavall i sortir a remar, però no voleu renunciar a fer-ho en família? Si no us voleu separar dels vostres nens i nenes, aquesta és la vostra opció; amb el caiac familiar de lloguer hi podeu encabir fins a 4 persones! A més, disposem de material específic per al públic familiar.

Llogueu els nostres caiac familiars, i sortiu a remar o senzillament allunyeu-vos de la nostra base de lloguer per buscar el vostre racó per a parar-vos a gaudir d’un bon bany a les boniques aigües turqueses de la Llosa del Cavall.

El caiac familiar admet dos adults i dos infants, o alternativament, tres adults.


Lloguer de caiacs dobles

Si la vostra intenció és llogar caiacs dobles per a sortir en parella, o voleu sortir en família sense anar tots en una mateixa embarcació, aquesta és la vostra opció.

Lloga els nostres caiacs dobles, i surt a remar, tens la comoditat d’anar amb qui tu vulguis, o sortir tot un grup però sense anar massa atapeïts i així gaudir encara més de l’activitat.

El caiac doble admet dos adults.


Lloguer de caiacs individuals

Si la vostra intenció és llogar un caiac individuals per a sortir a remar sols, o en grup però cadascú amb el la seva embarcació, tenim el que necessiteu!

Lloga un dels nostres caiacs individuals, pensat tant per a qui vol sortir a provar-ho de manera individual com per qui ja en sap i vol sortir a fer remades llargues amb un dels nostres caiacs individuals Rainbow Vulcano, una versió autobuidable del famós caiac Rainbow Oasis.


Què cal portar?

- Banyador i calçat aquàtic
- Gorra, crema i ulleres de sol (recordeu el fil perquè no us caiguin!)
- Tovallola i roba de recanvi
- Portar un carnet d'identitat o conduir

Si el dia no és massa assolellat recomanem samarreta màniga llarga com a mínim o un impermeable.


Preus

1 hora
- Individual:12 euros
- Doble:20 euros
- Familiar: 22 euros

2 hores
- Individual:19 euros
- Doble:32 euros
- Familiar: 37 euros

Mig dia
- Individual:30 euros
- Doble:47 euros
- Familiar: 50 euros

Un dia
- Individual:44 euros
- Doble:67 euros
- Familiar: 74 euros

(IVA inclòs)

Sols, en parella, amb la família o els amics, gaudiu del piragüisme al Solsonès i amb la companyia de qui vulgueu en un entorn privilegiat com ho és el pantà de la Llosa del Cavall.

Referència: 3979
Activitat: Lloguer de caiacs, patinet (hidro pedals) i paddle surf a la Llosa del cavall
Preu: Detallat al text
Durada: d´una hora a tot el dia
Dificultat: Baixa
Inclou: lloguer embarcació, material complementari (rems, armilla, bossa estanca) i assegurança
Lloc activitat: Llosa del cavall
Provincia: Lleida


Lloguer de caiacs, patinet (hidro pedals) i paddle surf a la Llosa del cavall
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2 rating