CSI: el cas Poncio Pilato

Nº : 1960.
s 1960 (2 opinions)
Lloc activitat: Centre de Tarragona
Preu: 35 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

Tarragona... el seu centre històric respira els esperits romans des del seu gegantí amfiteatre fins els carrerons medievals properes a la seva catedral.

Una espectacular gimcana urbana que es combina amb el clàssic Joc de Pistes, on es barregen divertits desafiaments en equip

S´ha comès un crim a la ciutat, i els investigadors han de resoldre: On s´ha comès? Escenari del crim; Quin ha estat l´arma homicida? Força, verí, tenalles de ferrer, etc.; I sobretot... Qui és el o la del culpable?

En la seva investigació recorreran llocs emblemàtics de la ciutat com l´Amfiteatre, el call jueu, la Plaça de la Font, etc.

La resolució del cas dependrà de l´habilitat de cada equip investigador, que haurà de desxifrar consignes (amb enigmes de lògica, dinàmiques grupals i jocs interactius, etc.), a través dels diferents escenaris.

S´ha comès un crim a la ciutat, i els investigadors han de resoldre: On s´ha comès? (Escenari del crim); Quin ha estat l´arma homicida? Forca, verí, tenalles de ferrer, etc.; I sobretot ... Qui és el o la del culpable?

Referència: 1960
Activitat: CSI: el cas Poncio Pilato
Preu: 35 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Material per les proves, monitors i assegurança
Lloc activitat: Centre de Tarragona
Provincia: Tarragona

Opinions dels clients


Mercè 1 3o 1960
Es original
Olga 2 5o 1960
Si
Coneixement de la ciutatMapa de l'activitatCSI: el cas Poncio Pilato
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 2
rating
0