CSI: el cas Poncio Pilato

Nº : 1960.
s 1960 (2 opinions)
Lloc activitat: Centre de Tarragona
Preu: 35 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Tarragona

Tarragona... el seu centre històric respira els esperits romans des del seu gegantí amfiteatre fins els carrerons medievals properes a la seva catedral.

Una espectacular gimcana urbana que es combina amb el clàssic Joc de Pistes, on es barregen divertits desafiaments en equip

S'ha comès un crim a la ciutat, i els investigadors han de resoldre: On s'ha comès? Escenari del crim; Quin ha estat l'arma homicida? Força, verí, tenalles de ferrer, etc.; I sobretot... Qui és el o la del culpable?

En la seva investigació recorreran llocs emblemàtics de la ciutat com l'Amfiteatre, el call jueu, la Plaça de la Font, etc.

La resolució del cas dependrà de l'habilitat de cada equip investigador, que haurà de desxifrar consignes (amb enigmes de lògica, dinàmiques grupals i jocs interactius, etc.), a través dels diferents escenaris.

S´ha comès un crim a la ciutat, i els investigadors han de resoldre: On s´ha comès? (Escenari del crim); Quin ha estat l´arma homicida? Forca, verí, tenalles de ferrer, etc.; I sobretot ... Qui és el o la del culpable?

Referència: 1960
Activitat: CSI: el cas Poncio Pilato
Preu: 35 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Material per les proves, monitors i assegurança
Lloc activitat: Centre de Tarragona
Provincia: Tarragona


CSI: el cas Poncio Pilato
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 2 rating