Escapada romàntica + Excursió a cavall

Nº : 1343.
s 1343 (4 opinions)
Lloc activitat: Pontons
Preu: 340 euros/2 persones (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

El Molí

El Molí és una preciosa casa de poble de segle XIX, restaurada el 2007, que conserva l'encant d’abans amb totes les comoditats dels nostres temps. Està situada a Pontons, un poblet de 450 habitants entre fonts i frondosos boscos.

Va ser construïda el 1896, pel moliner del poble ,d’aquí el seu nom. Dóna a dos carrers, per un costat al riu Foix i per l'altre al Casc Antic. Davant té una petita font, la font del racó.

És una zona molt tranquil•la, d'aquestes on pot sentir-se el silenci, només el xiuxiueig de l'aigua el trenca.


Aquesta oferta inclou:

- Una nit d'allotjament i esmorzar per a 2 persones en una de les nostres suites amb jacuzzi-spa, aromateràpia, cromoteràpia i bany d'ozó.

- Decoració romàntica.

- Sortida a cavall de 90 minuts per a dues persones entre vinyes i boscos, amb guia, per descobrir els paisatges del Penedès.

- Una visita a les caves del poble.


La casa

- L'antic cub en la part inferior de la casa, on trepitjaven el raïm, fermentaven i guardaven en bótes, avui, zona de reunió i jocs.

- La planta de l'Alzina, antiga quadra, avui un encantador apartament ideal per a famílies. Destaca un forn de pa, fet de pedra molt ben conservat.

- En la primera planta, 4 habitacions dobles: la Ginesta, l 'Espígol, el Romaní i la Farigola. En la segona planta la Rossella, habitació estrella de la nostre casa: 'la suite'.

- I a la part superior, una preciosa terrassa, amb unes vistes increïbles. La capacitat total és de 18 persones, però podem allotjar fins a 25 persones en total, 8 en una casa propera.


Número de llicència de l'allotjament: PB-00489


Pack pensat per a dues persones perquè a més de viure el Penedès, els seus cellers i el seu entorn, puguin viure una aventura a cavall.

Referència: 1343
Activitat: Escapada romàntica + Excursió a cavall
Preu: 340 euros/2 persones (IVA inclòs)
Durada: Un dia i una nit
Dificultat: Baixa
Inclou: Detallat al text
Lloc activitat: Pontons
Provincia: Barcelona
Nº llicència: PB-00489


Escapada romàntica + Excursió a cavall
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 4 rating