Vol en globus a Mallorca

Nº : 1279.
s 1279 (2 opinions)
Lloc activitat: El nostre globodrom, està a la carretera principal Manacor – Palma, sortida 44
Preu: Detall al text
Normalment respon en -24h
Islas Baleares / Illes Balears

L'excursió comença a l'alba. Amb la sortida del sol es reuneixen a Manacor tots per mesurar vents i decidir el lloc d'enlairament. Tothom pot ajudar a muntar els globus (sempre guiats pels pilots), una vegada mitjanament plens amb l'aire de potents ventiladors les flames dels cremadors trenquen el silenci del matí i comencen a elevar la lona. És el moment!

Tothom a pujar als globus, ràdios, altímetre, GPS, brúixola, mapes, etc. .... Un cop esta tot en el globus, enlairar-se.

Després del moment d'excitació arriba la calma. Metre a metre ens elevem suaument i comencem a contemplar el paisatge, aviat veurem Cabrera, potser Menorca quan arribem als 300 o 500 metres. En el globus fa calor. El silenci i la sensació de llibertat són únics, pobles, finques i muntanyes queden als nostres peus.

Quan acaba el vol, per aterrar buscarem un lloc de fàcil accés per al vehicle que ens recull. Un cop a terra recollim el globus entre tots i després celebrem el tradicional bateig de l'aire amb el seu corresponent certificat de vol. Un final molt divertit per aquesta romàntica experiència.


Edat mínima: 4 anys


Passatgers amb restriccions

- Passatgers en cadires de rodes i embarassades no poden volar.
- Clients amb greus problemes de visió han de tenir un acompanyant.


Roba

- Per a la nostra activitat recomanem roba esportiva i sabates fermes.


Cal portar

Ja que la fotografia aèria està permesa no s'oblidin de les seves càmeres de foto i de vídeo.Condicions meteorològiques

Si un vol es pot realitzar depèn només del temps meteorològic. A Mallorca no s'ha d'esperar molt el bon temps per poder volar. De totes maneres el part meteorològic, el rebem la tarda anterior i per això demanem que se'ns truqui el dia abans del vol per planificar-ho entre les 12.00h i les 13.30h o de les 17:00h a les 19:00 hores per confirmar el vol.


Disponibilitat

Durant els mesos d'abril a octubre, estem gairebé a diari en l'aire. De novembre a març només volem els dimecres i dissabtes (sense esmorzar)

Realitzem vols a les tardes que està `condicionat` si no es pot volar per raons meteorològiques (majoritàriament forts vents i temperatures molt altes a l'estiu), se li passa l'endemà al matí, no hi ha reemborsament si no vol passar al vol de el matí. Si es passa al vol al matí i no sortís l'excursió per raons meteorològiques, sí que tindria dret a reemborsament. La raó és perquè les tardes són complicades i es cancel·la constantment, mentre que els matins són molt estables. El preu tant a la tarda com al matí és el mateix. Els nens no poden volar a les tardes mai.


Preus

Vols compartit amb altres passatgers
- Adults: 190 euros/persona
- Nens (entre 4 i 12 anys): 99 euros/persona
- Suplement reserva 24 hores abans de volar: 15 euros/persona


Vols exclusius
- Adults para 2: 695 euros
- Adults para 4: 880 euros (max. 350kg)
- Adults para 5,6,7: 1350 euros (max. 560kg)
- Adults para 8,9: 1650 euros (max.650kg)
- Adults para 10: 1800 euros (max. 720kg)
Els nens menors de 3 anys no poden volar

Som l´empresa més representativa del transport en globus de passatgers a Espanya i probablement d´Europa. 21 anys d´experiència, volant sobre l´illa de Mallorca i oferint cada vegada millor servei, juntament amb els permisos de transport de passatgers, fotografia i filmació aèria ens han dut a aquest punt.

Referència: 1279
Activitat: Vol en globus a Mallorca
Preu: Detall al text
Durada: 4-5 hores (1h de vol)
Dificultat: Baixa
Inclou: Vol, diploma de vol i assegurança
Lloc activitat: El nostre globodrom, està a la carretera principal Manacor – Palma, sortida 44
Provincia: Islas Baleares / Illes Balears
Extres: Transport fins al punt de partida 25 euros (pagar al xòfer)


Vol en globus a Mallorca
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2 rating