Senderisme pel Berguedà

Nº : 4341.
s 4341 (1 opinions)
Lloc activitat: Berguedà
Preu: 37,5 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

SENDERISME INICIACIÓ
Espectaculars muntanyes i senders per a tots els gustos i nivells, El Berguedà es un territori idíl·lic per a la practica d’aquesta activitat. Deixat guiar i et presentarem alguns dels recons mes encisadors de la nostra terra sense que et calgui tenir cap gran experiència ni preparació física.

Durada: matinal o tarda (3 h)
Descomptes especials amb més de 4 participants.
Punt de trobada a concretar en funció de les característiques de la ruta contractada.
Zones d’activitat: Queralt, Rasos de peguera, La Figuerassa, Parc Fluvial del Llobregat…


SENDERISME NOCTURN
Espectaculars muntanyes i senders que ens porten fins a punts enlairats que ens permeten gaudir de l’espectacle que ofereixen les valls del nostre territori al cap vespre. Deixat guiar i et presentarem alguns dels recons mes encisadors de la nostra terra sense que et calgui tenir cap gran experiència ni preparació física.

Durada: 3 hores
Descompte si són més de 4 participants.
El Berguedà: Punt de trobada exacte segons la zona on s’acabi duent a terme l’activitat segons les característiques del grup
En contractar l’activitat es facilitarà un val de presentació amb tots els detalls a tenir en compte i un enllaç amb l’ubicació del punt de trobada. Aquest serà el punt mes proper al lloc de l’activitat que sigui de fàcil localització.
Un cop concentrats tots els participants, es seria al guia amb el vehicle propi de cada participant fins al lloc d’inici de l’activitat.

Deixat guiar i et presentarem alguns dels recons més encisadors de la nostra terra sense que et calgui tenir cap gran experiencia ni preparació física.

Referència: 4341
Activitat: Senderisme pel Berguedà
Preu: 37,5 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: segons ruta
Dificultat: baixa
Inclou: Guia i Assegurances
Lloc activitat: Berguedà
Provincia: Barcelona
Nº legal: C107


Senderisme pel Berguedà
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1 rating