Espeleologia d'iniciació i de progressió

Nº : 4340.
s 4340 (1 opinions)
Lloc activitat: Segons activitat
Preu: Iniciació: 49 euros/persona - Progressió: 75 euros/persona
Normalment respon en -24h
Barcelona

ESPELEOLOGIA INICIACIÓ
Cada cavitat es un mon, cadascuna te la seva propia personalitat i per mes cavitats que coneguis, la següent sempre et sorprèn.

Al Berguedà la cavitat mes representativa es la bofia de Boixadera, amb uns 400 metres de recorregut aprox. Cal dir que no son les típiques cavitats plenes d’estalactites perquè les seves característiques no ho permeten però tal com dèiem cadascuna te la seva propia personalitat i no us deixarà indiferents.

Durada: Mig dia (3 h)
Descomptes especials amb mes de 4 participants.

En contractar l’activitat es facilitarà un val de presentació amb tots els detalls a tenir en compte i un enllaç amb l’ubicació del punt de trobada. Aquest serà el punt mes proper al lloc de l’activitat que sigui de fàcil localització.
Un cop concentrats tots els participants, es seria al guia amb el vehicle propi de cada participant fins al lloc d’inici de l’activitat.


ESPELEOLOGIA PROGRESSIÓ
Activitat no apte per a debutants però molt atractiva si ja hi tens un minim d’experiencia. En aquesta opció de l’activitat visitarem una cova amb passos molt estrets, amb aigua i situacions que requereixen de la tècnica i tranquil·litat que dona el fet de no ser la primera experiencia en aquesta activitat.

No cal una gran forma física però si ser mínimament àgil i mentalment tranquil per tal de no posar-se nervios en situacions complicades i claustrofòbiques. En aquesta opció, tot i ser mes tècnica que la d’iniciació, no utilitzarem cordes. La dificultat ve de la tècnica necessària, de l’aigua, de la mida dels passos que cal superar i de la llargada de la cova.

Durada: Mati o Tarda llargs (4 h aproximadament)

Nom: Cova de Rotgers
Descripció Breu: Cova en guixos on l’aigua a desgastat i creat un seguit de galeries.
Desnivell: 67 metres
Recorregut: 1014 metres

Cada cavitat es un mon, cadascuna te la seva propia personalitat i per més cavitats que coneguis, la següent sempre et sorprèn.

Referència: 4340
Activitat: Espeleologia d'iniciació i de progressió
Preu: Iniciació: 49 euros/persona - Progressió: 75 euros/persona
Durada: Segons activitat
Dificultat: Segons activitat
Inclou: Guia, Casc, Frontal, Genolleres, Assegurances
Lloc activitat: Segons activitat
Provincia: Barcelona
Nº legal: C107


Espeleologia d'iniciació i de progressió
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1 rating