Vol en globus per Catalunya

Nº : 967.
s 967 (5 opinions)
Lloc activitat: Comarca a escollir: Anoia, Bages, Osona, Vallès oriental, Baix Empordà, Alt Empordà, Cerdanya, Alt Urgell, Noguera, Lleida, pla d’Urgell, Segarra, Montserrat
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

A prop de Barcelona es pot gaudir de les vistes aèries de les zones rurals entre vinyes, pinedes i característics pobles que envolten l'emblemàtic massís de Montserrat, a només 45 minuts de trasllat des del centre de la ciutat.


Altres zones a aproximadament 2 hores des del centre de Barcelona:

- Noguera i Pre Pirineu, vistes al pantà de Camarasa, Montsec, pla de Lleida
- Cerdanya i Pirineus, vistes a la serra del Cadí, Pirineus francesos ...
- Baix Empordà i Costa Brava, vistes a les illes Medes, Montgrí, golf de Roses ...


Programa aproximat zona de Montserrat (Anoia o Bages)
(A l'estiu es queda mitja hora abans, a l'hivern mitja hora més tard)

8:00hBenvinguda dels clients en el camp de vol, lliurament a cada participant del `welcome pack` una motxilla amb una selecció de galetes artesanals, suc de fruita i aigua. Preparació i inflat dels globus, breu explicació i distribució dels participants en els diferents globus.

8:30hEnlairament dels globus i sortida dels 4x4 de seguiment.
Durant un hora i quart aproximadament sobrevolarem la comarca, la ruta la marca el vent. El nostre equip farà fotos durant l'activitat que es lliuraran als clients en format digital com a obsequi.

10:00hAterratge dels globus i arribada dels 4x4 de seguiment. Recollida del material i retorn fins al lloc d'inici.
Lliurament de certificats de vol brindis amb cava i intercanvi d'e-mails per a l'enviament de les fotos en HD als participants. Fi de l'activitat sobre les 11h.Recomanemdur un calçat adequat per activitats a l’aire lliure (trekking o bambes), no cal abrigar-se més del compte, durant el vol al temperatura és igual que al terra.

Les dones embarassades no poden participar. L’edat mínima recomanada dels nens es de 5 anys, consultar preus per famílies.


Preus

- Zona Montserrat: 165 euros/persona
- Altres zones: 175 euros/persona
- Vol privat per parelles: 590 euros/dies laborables (inclou brindis a l'aire)
- Vol privat per parelles: 690 euros/caps de setmana (inclou brindis a l'aire)

- OPCIONAL 12 euros/persona: in situ es pot demanar un esmorzar típic de pagès després de volar, excepte en els vols sobre Montserrat.

(IVA inclòs)

Anima’t a viure l´aventura de viatjar en globus a la zona de Catalunya que tu vulguis. Es pot volar durant tot l´any, cada època té el seu encant particular.

Referència: 967
Activitat: Vol en globus per Catalunya
Preu: Detallat al text
Durada: Des de les 7/8h fins a 12/13h (depèn de la temporada)
Dificultat: -
Inclou: Vol en globus, tornada al punt de sortida amb el nostre 4x4, certificat de vol, enviem fotos de la jornada per mail, assegurança, esmorzar de forquilla (en l´opció pertinent), motxilla esmorzar (vol zona Montserrat)
Lloc activitat: Comarca a escollir: Anoia, Bages, Osona, Vallès oriental, Baix Empordà, Alt Empordà, Cerdanya, Alt Urgell, Noguera, Lleida, pla d’Urgell, Segarra, Montserrat
Provincia: Barcelona


Vol en globus per Catalunya
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 5 rating