Rutes a peu per La Garrotxa de moderada dificultat

Nº : 2137.
Lloc activitat: La Garrotxa, Olot
Preu: A partir de 30 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

Rutes i caminades per tothom: Et descobrim els indrets més amagats!!

Som una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per petits grups familiars o d´amics. Et convidem a gaudir dels espais més coneguts de la nostra terra i a explorar els indrets més amagats de La Garrotxa i dels seus voltants.

Descobreix La Garrotxa!!


Una fortalesa remença (7-8 hores)
Aquesta ruta ens permet arribar fins al Santuari de Santa Maria de Finestres, enclavat en un punt on es domina una part important del territori i que ens permet explicar la importància d’aquest castell i d’aquest santuari. Tornant podem veure les restes d’una atalaia del poblat ibèric de Palomeres.


Les joies del Parc Natural (3-6 hores)

Una de les excursions a La Garrotxa per excel•lència. Visitem els tres espais que són de visita obligada al Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa i hi afegim el castell de Colltort, les restes d’una antiga fortalesa que dominava des de les altures tota la vall de Santa Pau.


La primera ermita (4-7 hores)

És una de les rutes més conegudes de la Vall de Sadernes. Seguirem la riera de Sant Aniol fins l’ermita, on podrem conèixer la història de l’enclavament i la llegenda de les seves aigües. Tornant us proposem arribar-nos al Salt de la Núvia i pujar fins a Sant Martí de Talaixà.


Els tres roures del Rei (3-7 hores)

Hi ha tres roures a la vall d’Hortmoier que tenen una història per explicar-vos. A més de descobrir la raó de ser d’aquests roures solitaris, visitarem la vall i si voleu pujarem fins les runes del castell de Bertracà, a 1058 metres d’alçada.

Us proposem unes rutes moderades, que poden ser completades pels que tenen certa forma física a partir de 10 anys.

Referència: 2137
Activitat: Rutes a peu per La Garrotxa de moderada dificultat
Preu: A partir de 30 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Segons ruta
Dificultat: Moderada
Inclou: Guiatge, assegurança de viatge i esmorzar pic-nic
Lloc activitat: La Garrotxa, Olot
Provincia: Girona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0