Rutes a peu per La Garrotxa de moderada dificultat

Nº : 2137.
s 2137 (3 opinions)
Lloc activitat: La Garrotxa, Olot
Preu: A partir de 21 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Rutes i caminades per tothom: Et descobrim els indrets més amagats!!

Som una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per petits grups familiars o d'amics. Et convidem a gaudir dels espais més coneguts de la nostra terra i a explorar els indrets més amagats de La Garrotxa i dels seus voltants.

Descobreix La Garrotxa!!Les joies del parc (5-6 hores, amb explicacions i parades)

Aquesta sortida ens permetrà conèixer el cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb els tres principals reclams turístics de la comarca i les runes de castell de Colltort, les restes d'una antiga fortalesa que dominava tota la vall de Santa Pau. Cal portar dinar i prou beguda per passar la jornada.Els tres roures del Rei i la Vall d’Escales (6-7 hores, amb explicacions i parades)

Hi ha tres roures a la vall d’Hortmoier que tenen una història per explicar-vos. A més de descobrir la raó de ser d’aquests roures solitaris, visitarem la vall d'Escales, amb una de les ermites més boniques i a la vegada menys conegudes. Cal portar dinar i prou beguda per passar la jornada.La primera ermita (6-7 hores)

Es tracta d'una de les rutes més conegudes de la vall de Sadernes. Seguirem la riera de Sant Aniol fins a l’ermita del mateix nom, on podrem conèixer la història de l’enclavament i la llegenda de les seves aigües. Tornant us proposem d’arribar fins al salt de la Núvia i pujar fins a Sant Martí de Talaixà. Cal portar dinar i prou beguda per passar la jornada.

Rutes moderades, aptes per a tothom que vulgui fer una excursió (cal estar acostumat a caminar, i es requereix cert estat físic). Algunes rutes són accessibles per fer amb persones amb mobilitat reduïda.

Referència: 2137
Activitat: Rutes a peu per La Garrotxa de moderada dificultat
Preu: A partir de 21 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Segons ruta
Dificultat: Moderada
Inclou: Guiatge, assegurança de viatge
Lloc activitat: La Garrotxa, Olot
Provincia: Girona


Rutes a peu per La Garrotxa de moderada dificultat
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 3 rating