El Bosc del sentits

Nº : 4203.
s 4203 (1 opinions)
Lloc activitat: Llinars del Vallès
Preu: 12,40 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Aquesta és una sortida on coneixeran un entorn diferent i s’habituaran a les sortides a l’exterior dels seus centres educatius.

Aprendran una mica més sobre el seu cos treballant la propiocepció i la percepció sensitiva a través de la utilització de l’entorn natural: ens endinsarem en els boscos del Parc Natural del Montnegre-Corredor per descobrir-ne tot el que amaguen a través dels sons i sorolls, del que veiem, del que toquem, de les olors que desprenen plantes i del propi gust que alguns dels fruits posseeixen.

Indicada per Cicle Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà (de 3 a 9 anys)


La Casa de Colònies és una masia del segle XV, dins del terreny dels vestigis del Castell del Far o Castell Vell de Llinars. La casa està enclavada al Parc Natural del Corredor i Montnegre, per on travessa el GR-92, i a escassos minuts amb cotxe del centre de Llinars.

La casa, reformada i ampliada l’any 2010, té capacitat per 65 persones distribuïdes en 3 dormitoris, tots ells en format llitera. Compta amb 3 lavabos (7 vàters, 5 dutxes i 4 urinaris), cuina-office, sala menjador amb capacitat per 70 persones, sala polivalent (antiga bodega de la masia) i sala d’estar. Els exteriors, privilegiats per estar dins d’un entorn natural protegit, també es troben a disposició dels clients i distribuïts en diverses zones (zona de pícnic, zona de bosc, prat amb zona de porteries i zona lúdica, empedrats davant de la casa…).

Aquesta és una sortida on coneixeran un entorn diferent i s’habituaran a les sortides a l’exterior dels seus centres educatius.

Referència: 4203
Activitat: El Bosc del sentits
Preu: 12,40 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: De 10 a 14h (s’esmorza dins d’aquest horari)
Dificultat: Baixa
Inclou: Assegurança RCO, Assegurança Activitats, Material per realizar l’activitat
Lloc activitat: Llinars del Vallès
Provincia: Barcelona
Extres: Dinar extra menú o pícnic d’entrepà: 6,50 euros Dinar extra pícnic carmanyola: 7 euros
Nº legal: 0109E/00005194/2011
Nº llicència: 0109E/00005194/2011


El Bosc del sentits
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1 rating