Pack visita granjanatura + Dinar a masia rural

Nº : 4002.
s 4002 (5 opinions)
Lloc activitat: Navàs
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Primer passarem per la grangeta. Podrem visitar i donar menjar als animals de granja, les cabres, ovelles, porcs, oques, … Pretenem que els nen/es es conscienciïn de que els productes alimentaris que tenim a casa tenen tot un procés al darrera abans d’arribar a la nostra nevera.

Seguidament anirem a veure els animals salvatges. Ens esperen els emús, els més atrevits podran tocar aquesta gran au que no vola però corre moltíssim. Al costat, hi ha les daines. Les visitem dins la seva gran instal·lació i els hi donarem menjar: elles el vénen a buscar a la nostra mà si ens estem ben quiets!. També visitem els més entremaliats com l’ós rentador, els coartis o el porc espí africà.

Passejarem per l’aviari on veurem i tocarem ocells de tota mena (lloros, cotorres, paons, gallines de races exòtiques...)

Farem el toca-toca d’animals `exòtics` com la taràntula, la serp, l’eriçó, el vidriol, el llangardaix gegant, el camaleó... i molts més de ben espectaculars. Els nens/es i els adults poden tocar-los tots mentre n’aprenen algunes característiques.

També passarem a veure les rapinyaires. No es té cada dia l'oportunitat de veure de tant a prop i poder tocar una au rapinyaire. Són animals criats amb els humans des del mateix moment de néixer i ensinistrat en l'art de la falconeria. Molt d'ells recuperats perquè ja són “vells” per caçar o bé de propietaris que no tenen el temps suficient per atendre'ls com cal. Per aquest motiu estan acostumats al contacte amb els humans com si d'un gos o un gat es tractés. El falcó “Eloi”, el duc Nival Nycti, l'àliga de arrys “Win”, us esperem al nostre centre.


L'oferta inclou: Visita familiar a la granja natura + dinar especial de festes de nadal en una masia rural.


Horaris i lloc

De 11:00h a 13:00: Visita a Granja Natura, casa La Granja “El Mujal” de Navàs. Animals de granja + animals salvatges + animals perillosos + toca toca d’exòtics + aviari.

A les 13:30 Dinar a la Masia La Plana de Gaià: Escudella de Nadal + pollastre rostit + sortit de torrons.


Preus

- Adults: 22 euros/persona

- Infants: 16,5 euros/persona

(IVA inclòs)

● Imprescindible reservar amb un dia d’antelació. Disponibilitat segons capacitat de la Masia.

L´oferta inclou: Visita familiar a la granja natura + dinar especial de festes de nadal en una masia rural.

Referència: 4002
Activitat: Pack visita granjanatura + Dinar a masia rural
Preu: Detallat al text
Durada: Un matí
Dificultat: Baixa
Inclou: Detallat al text
Lloc activitat: Navàs
Provincia: Barcelona


Pack visita granjanatura + Dinar a masia rural
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 5 rating