Un día en caiac o canoa pel tram més bonic de l’Ebre

Nº : 2382.
s 2382 (1 opinions)
Lloc activitat: Riu Ebre, entre Móra, Miravet i Benifallet
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Tarragona

Segurament, el tram més bonic per navegar per l’Ebre català és el comprès entre les poblacions de Móra, Miravet y Benifallet. Un preciós recorregut en piragua o canoa que no us podeu perdre. Un bosc de ribera acaronant el llit d’un riu tranquil i silenciós.

Amb la companyia de monitor/es expert/s que us ensenyaran i explicaran moltes coses interessants.

El mateix Flumen Iber que van conèixer els romans, cartaginesos, navaters y llaguters. Aranos ens convida a que siguem nosaltres, dignes successors d’aquells vells navegants perduts a la nit dels temps.

Illes de somni, galatxos estrets entre roques i muntanyes, paisatges d’encanteri.

El cant de les aus de ribera, el vol frenètic del blauet sobre les aigües de l’Ebre. El silenci i la pau del riu. Els riures i la diversió amb els amics...

Un dia realment inoblidable.

I molt a prop de casa.

Els millors paisatges de l’Ebre, entre Móra y Benifallet; resumits en dos preciosos escenaris: La Foïa de Móra y l'Estret de Barrufemes.


Programa

* Si a continuació els queda algun dubte, no es preocupin, l’empresa organitzadora és comunicarà amb vostès i els explicarà tot amb detall.

El punt inicial de trobada es l’Embarcador de Benifallet. Entre les 8,30h. y las 10 h. depenent de l’època de l'any.
Des de Benifallet els portem en un moment a l’Embarcador de Móra la Nova per a començar l’aventura.

L’Embarcador de Móra la Nova, és un lloc tranquil amb una meravellosa vista panoràmica del riu y de Móra d’Ebre, amb les ruïnes del Castell a la part més alta.
Abans d’entrar a l’aigua, us fem una breu explicació teòric-pràctica y uns consells per als que no tenen experiència i després, “tots a l’aigua”.

Primer, en una zona d’aigües molt tranquil•les i sense corrent, on posem en pràctica la teoria, y on els principiants aprenen fàcilment i de forma ràpida totes les maniobres més bàsiques.

Els monitor us acompanyen i estan pendents del grup en tot moment. Al mateix temps que us ensenyen les millors tècniques per una bona conducció.
Durant el recorregut, els monitors us porten pels llocs més interessants.

A mig dia arribem a Miravet, un poblet molt pintoresc i tranquil, sota la protecció de l’impressionant Castell dels templers. Tot un regal per als nostres ulls que el contemplen des de l’aigua.

Ens recuperarem aviat de l’esforç quan seiem davant d’una bona paella en una terrassa a la plaça de l’Arenal. Amb vistes al riu, al casc antic de la vila i al Castell... tot un privilegi!.

Després continuarem el nostre camí fluvial entre els espectaculars paisatges de l’Estret de Barrufemes, que encaixona l’Ebre entre les muntanyes de Cardó i les de Cavalls. Visitarem els millors racons de la mà del nostre guia fins que arribarem a Benifallet.


Indumentària

- Estiu: portar pantaló curt o banyador, samarreta m-curta i calçat que es pugui mullar. També tovallola i roba de recanvi (que es queda al cotxe per després).

- Hivern: (utilitzem piragües 'tancades', amb 'tapabanyera', on el piragüista no es mulla gens), pantaló llarg, samarreta m-llarga, impermeable i calçat que es pugui mullar (entrant o sortint del caiac). Si fa fred, també roba tèrmica, o neoprè si en fa molt.


Consells

- Si és la primera vegada, s'aprèn millor amb una piragua 'individual', o també en una piragua 'doble' acompanyat d’una persona experta.

- Els nens, fins a 10 anys, han de pujar en una piragua 'doble' amb un adult, i els menors de 8 anys, poden pujar en una 'triple', (al mig).

- És molt important, portar protecció solar (crema protectora), gorra o barret, i segons el dia, repel•lent d'insectes.

- També és aconsellable portar aigua o beguda i alguna cosa per menjar, (fem un breu descans, a meitat de la ruta).

Però sobretot, no oblideu l'esperit d'aventura i l'entusiasme per la natura, imprescindible per deixar-se portar per les 'beniemocions' que us esperen i que, segurament, no us deixaran indiferents.


Preus

Sense monitor
- A partir de 2 persones: 30 euros/persona
- A partir de 10 persones: 25 euros/persona

* Amb monitor hi ha un suplement de 60 euros a pagar entre tots.
* El preu no inclou el dinar.


(IVA inclòs)

Segurament, el tram més bonic per navegar per l’Ebre català és el comprès entre les poblacions de Móra, Miravet y Benifallet. Un preciós recorregut en piragua o canoa que no us podeu perdre. Un bosc de ribera acaronant el llit d’un riu tranquil i silenciós.

Referència: 2382
Activitat: Un día en caiac o canoa pel tram més bonic de l’Ebre
Preu: Veure taula de preus
Durada: Un dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Material, Assegurança, Transport i acompanyament opcional de monitor-guia titulat. Material: Piragua que pot ser: `individual` o `doble`. `Tancada` amb tapabanyera, o `sit on top`, si és a l´estiu. Pala, Armilla salvavides i bossa estanca. També disposem a l´arribada, de serveis de vestidor i dutxa.
Lloc activitat: Riu Ebre, entre Móra, Miravet i Benifallet
Provincia: Tarragona
Nº legal: C-65


Un día en caiac o canoa pel tram més bonic de l’Ebre
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1 rating