Piragüisme en aigües tranquil.les a l'Ebre

Nº : 558.
s 558 (12 opinions)
Lloc activitat: Desembocadura del Riu Canaletes o del Barranc del Catxorro a l’Ebre
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Tarragona

El punt inicial de trobada, és a l’Embarcador de Benifallet. Es donaran més detalls a través del correu electrònic o telèfon mòbil, en el moment d’efectuar la reserva. També es concretarà, depenent de la necessitat del client, l’hora de trobada (pot ser al matí o a la tarda ).

Un cop tots junts a Benifallet, en 3 minuts, us portem al lloc de l’activitat. Que pot ser la Desembocadura del Canaletes a l’Ebre, o la Desembocadura del barranc del Catxorro a l’Ebre.

Son dos llocs ideals per aprendre a navegar en piragua i passar uns moments inoblidables. En plena natura, a la sortida d’un riuet i un barranc, tot tant bonic i frondós, que se hi podrien rodar pel•lícules de Tarzán.

Abans d’entrar a l’aigua, els monitors, us donen una ràpida i detallada classe de teoria i consells, que ràpidament posareu en pràctica.

Després, us poseu a l’aigua, amb els monitors, en una zona molt tranquil•la i en absència de corrent. Allí mateix, els monitors, us ensenyaran a dirigir les vostres embarcacions i controlar perfectament les vostres maniobres. Tranquil•lament anireu aprenent tots els moviments bàsics i ràpidament comprovareu la facilitat amb que s’aprèn aquesta activitat tant relaxant i bonica.

Després, sense baixar de la piragua, entrareu a l’Ebre per fer un petit i divertit recorregut navegant entre unes precioses illes. Acabareu l’activitat i haureu perdut la noció del temps. Per que, uns haurà passat “volant”.


Indumentària

- Estiu: portar pantaló curt o banyador, samarreta de màniga curta i calçat que es pugui mullar. També tovallola i roba de recanvi (que es deixa en el cotxe per després).
- Hivern: (utilitzem piragües “tancades”, amb “tapabanyera”, on el piragüista no es mulla gens), pantaló llarg, samarreta de màniga llarga, impermeable i calçat que es pugui mullar (entrant o sortint del caiac). Si fa fred, també roba tèrmica, o neopré si en fa molt.


Suggeriments

- Si no heu fet mai piragüisme, s’aprèn amb més facilitat amb una piragua “individual”. També pujant en una piragua “doble” amb una persona ja experta.
- Els nens o nenes, fins a 9 anys, han de pujar en una piragua “doble” amb un més gran, i els menors de 7 anys, poden pujar en una “triple”, (al mig).
- Es molt important, portar protecció solar (crema protectora), gorra o barret, i depenent del dia, repel•lent d’insectes.

Però sobre tot, no oblideu l’esperit d’aventura i l’entusiasme per la natura, imprescindible per a deixar-se portar per les “beniemocions” que us esperen i que, segurament, no us deixaran indiferents.


Preus

De 2 a 9 persones
- Majors de 14 anys: 20 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 15 euros/persona

Grup de 10 a 19 persones
- Majors de 14 anys: 18 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 15 euros/persona.

- Grup superior a 19 persones: 12 euros/persona. (tothom)
- GRATUÏT, fins a 7 anys (acompanyat d’adult).

(IVA inclos)(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

Amb molta facilitat, sense cap perill i envoltat de natura i un paisatge sorprenent. Acompanyat de monitors/es experts que primerament, us ensenyaran bé i després us acompanyaran el la vostra xalera, mentre feu un petit recorregut per les tranquil•les aigües de l’Ebre.

Referència: 558
Activitat: Piragüisme en aigües tranquil.les a l'Ebre
Preu: Veure taula de preus
Durada: De 2 a 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Material *, Assegurança, Transport i acompanyament de monitors-guia titulats. * Material: Piragua que pot ser: “individual” o “doble”. “Tancada” amb tapabanyera, o “sit on top”, si és estiu. Pala, Armilla salvavides, Bidó o bossa estanca. També us fem fotos de l’activitat, de franc.
Lloc activitat: Desembocadura del Riu Canaletes o del Barranc del Catxorro a l’Ebre
Provincia: Tarragona
Extres: A la tarda, per completar un dia “actiu”, ens podeu acompanyar a fer espeleologia (baixa dificultat), per 30 €. els majors de 14 anys i 20 €. fins a 13 anys.(IVA inclòs).
Nº legal: C-65

Opinions dels clients


Montse 1 5o 558
Si ho recomano
El passeig pel riu contemplant el paissatge mentres remes, él el que més ens va agradar
àngels 2 4o 558
La recomano.
El trajecte pel riu.
Javier 3 5o 558
La experiencia vivida el parar y poder bañarnos y las explicaciones del monitor
Rosa 4 4o 558
La recomendamos, es más, te quedas con ganas de repetir
Las aguas tranquilas del Ebro, y que vas tranquilo disfrutando de las explicaciones del guía
Cyril 5 5o 558
Lo recomendaría, el personal y monitores son muy majos.
Sólo hemos hecho kayak
Eli 6 5o 558
Recomano l´activitat sense dubte.
És una experiència fantàstica i més si es comparteix amb persones divertides...
Ramon 7 5o 558
Si con toda seguridad
Lluís el monitor muy muy bueno
Esther 8 5o 558
Es una actividad maravillosa, la travesía es preciosa y se respira un ambiente de calma increíble. Yo la hice con dos niños de 5 y 8 y al pequeño lo aguantó perfectamente aunque dejó de remar a los 30 minutos la de 8 remó toda la travesía.
El buen ambiente, la organización, las vistas....
Xavi 9 4o 558
Animo a todo el que piense en hacer piragüismo por primera vez, ya que es muy tranquilo, un poco largo pero enseguida se coge el ritmo. Además, las vistas son preciosas!!!
El contacto con la naturaleza, la seguridad y un paso, opcional, por un sitio muy estrecho por donde sólo cabía el kayak alrededor de unas ruinas de más de mil años de antigüedad.
Monica 10 5o 558
Recomiendo totalmente esta actividad.
Nos lo pasamos muy bien todos. Los organizadores fueron muy amables y atentos. Las vistas eran fantásticas y la tranquilidad que te da estar allí es genial. Lástima de los mosquitos y que hacía bastante calor.
Las vistas, la tranquilidad, los organizadores...
Josep 11 4o 558
Si la recomano
Que et desconnectes de tot i gaudeixes del paisatge i la natura
Lídia 12 4o 558
Recomano aquesta activitat
És un recorregut sencill i el paisatge és molt bonic.
John 13 5o 558
Está muy bien hacerlo en un grupo con unas chicas (sin ofender) ya que es bastante fácil y no hay que trabajar los músculos demasiado.
Voltear la canoa de un amigo, ha ha!

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort