Piragüisme en aigües tranquil.les a l'Ebre

Nº : 558.
s 558 (12 opinions)
Lloc activitat: Desembocadura del Riu Canaletes o del Barranc del Catxorro a l’Ebre
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Tarragona

El punt inicial de trobada, és a l’Embarcador de Benifallet. Es donaran més detalls a través del correu electrònic o telèfon mòbil, en el moment d’efectuar la reserva. També es concretarà, depenent de la necessitat del client, l’hora de trobada (pot ser al matí o a la tarda ).

Un cop tots junts a Benifallet, en 3 minuts, us portem al lloc de l’activitat. Que pot ser la Desembocadura del Canaletes a l’Ebre, o la Desembocadura del barranc del Catxorro a l’Ebre.

Son dos llocs ideals per aprendre a navegar en piragua i passar uns moments inoblidables. En plena natura, a la sortida d’un riuet i un barranc, tot tant bonic i frondós, que se hi podrien rodar pel•lícules de Tarzán.

Abans d’entrar a l’aigua, els monitors, us donen una ràpida i detallada classe de teoria i consells, que ràpidament posareu en pràctica.

Després, us poseu a l’aigua, amb els monitors, en una zona molt tranquil•la i en absència de corrent. Allí mateix, els monitors, us ensenyaran a dirigir les vostres embarcacions i controlar perfectament les vostres maniobres. Tranquil•lament anireu aprenent tots els moviments bàsics i ràpidament comprovareu la facilitat amb que s’aprèn aquesta activitat tant relaxant i bonica.

Després, sense baixar de la piragua, entrareu a l’Ebre per fer un petit i divertit recorregut navegant entre unes precioses illes. Acabareu l’activitat i haureu perdut la noció del temps. Per que, uns haurà passat “volant”.


Indumentària

- Estiu: portar pantaló curt o banyador, samarreta de màniga curta i calçat que es pugui mullar. També tovallola i roba de recanvi (que es deixa en el cotxe per després).
- Hivern: (utilitzem piragües “tancades”, amb “tapabanyera”, on el piragüista no es mulla gens), pantaló llarg, samarreta de màniga llarga, impermeable i calçat que es pugui mullar (entrant o sortint del caiac). Si fa fred, també roba tèrmica, o neopré si en fa molt.


Suggeriments

- Si no heu fet mai piragüisme, s’aprèn amb més facilitat amb una piragua “individual”. També pujant en una piragua “doble” amb una persona ja experta.
- Els nens o nenes, fins a 9 anys, han de pujar en una piragua “doble” amb un més gran, i els menors de 7 anys, poden pujar en una “triple”, (al mig).
- Es molt important, portar protecció solar (crema protectora), gorra o barret, i depenent del dia, repel•lent d’insectes.

Però sobre tot, no oblideu l’esperit d’aventura i l’entusiasme per la natura, imprescindible per a deixar-se portar per les “beniemocions” que us esperen i que, segurament, no us deixaran indiferents.


Preus

De 2 a 9 persones
- Majors de 14 anys: 30 euros/persona
- De 8 a 14 anys: 25 euros/persona

Grup de 10 a 19 persones
- Majors de 14 anys: 18 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 15 euros/persona.

- Grup superior a 19 persones: 12 euros/persona. (tothom)
- Fins a 7 anys (acompanyat d’adult): 5 euros

(IVA inclòs)(IVA inclòs)

Amb molta facilitat, sense cap perill i envoltat de natura i un paisatge sorprenent. Acompanyat de monitors/es experts que primerament, us ensenyaran bé i després us acompanyaran el la vostra xalera, mentre feu un petit recorregut per les tranquil•les aigües de l’Ebre.

Referència: 558
Activitat: Piragüisme en aigües tranquil.les a l'Ebre
Preu: Veure taula de preus
Durada: De 2 a 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Material *, Assegurança, Transport i acompanyament de monitors-guia titulats. * Material: Piragua que pot ser: “individual” o “doble”. “Tancada” amb tapabanyera, o “sit on top”, si és estiu. Pala, Armilla salvavides, Bidó o bossa estanca. També us fem fotos de l’activitat, de franc.
Lloc activitat: Desembocadura del Riu Canaletes o del Barranc del Catxorro a l’Ebre
Provincia: Tarragona
Extres: A la tarda, per completar un dia “actiu”, ens podeu acompanyar a fer espeleologia (baixa dificultat), per 30 €. els majors de 14 anys i 20 €. fins a 13 anys.(IVA inclòs).
Nº legal: C-65


Piragüisme en aigües tranquil.les a l'Ebre
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 12 rating