Caiac i canoa per l'Ebre - Des de Miravet a Benifallet

Nº : 553.
s 553 (121 opinions)
Lloc activitat: Riu Ebre, entre el Pas de Barca de Miravet i Benifallet
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Tarragona

Veniu a conèixer el tram més bonic de l’Ebre català.

El punt inicial de trobada, és l’Embarcador de Benifallet. Entre les 9.30h. i les 10 h. depèn de la època de l’any. Des de allà, en 10 minuts ens porten al Pas de Barca de Miravet, que es el lloc on comença l’aventura.

El Pas de Barca, és un lloc molt tranquil i apacible.

Amb una meravellosa vista panoràmica del riu i el poble de Miravet i el seu castell.

Abans de posa’ns a l’aigua, donen una petita explicació teòric-pràctica y uns consells per als no iniciats y després, “tots al riu”.

Primerament, en una zona amb aigües molt tranquil•les i sense corrent, on es posa en pràctica la teoria, i on els que es posen damunt d’una piragua per primera vegada, aprenen fàcilment i amb rapidesa les maniobres més elementals i bàsiques.

Els nostres monitors/es acompanyen i estan pendents del grup en tot moment. A la vegada, incideixen didàcticament en la tècnica correcta del piragüisme i navegació en riu. També mostren els punts d’interès del recorregut, tant des de el punt de vista històric, com paisatgístic.

Si el grup es nombrós, també els acompanya un bot a motor, de suport.

Durant el descens, es sol fer una aturada per a descansar, estirar les cames, beure, menjar, fer fotos, prendre el bany, canviar de embarcació, observar espècies,...

També passem pel interior d’unes precioses illes situades abans d’arribar, on es pot apreciar encara més si cap la bellesa i plenitud del bosc de ribera.

Un cop a Benifallet, i després de l’activitat, els podem aconsellar uns bons restaurants on recuperar les energies perdudes amb uns menús “Beniemocions” exclusius i amb descomptes especials per als nostres clients.


Indumentària

- Estiu: portar pantaló curt o banyador, camiseta m-curta i calçat que es pugui mullar. També tovallola i roba de recanvi (que es deixa en el cotxe per després).

- Hivern: (utilitzem piragües “tancades”, amb “tapabanyera”, on el piragüista no es mulla gens), pantaló llarg, samarreta m-llarga, impermeable i calçat que es pugui mullar (entrant o sortint del caiac). Si fa fred, també roba tèrmica, o neopré si en fa molt.


Suggeriments

- Si no heu fet mai piragüisme, s’aprèn amb més facilitat amb una piragua “individual”. També pujant en una piragua “doble” amb una persona ja experta.

- Els nens o nenes, fins a 10 anys, han de pujar en una piragua “doble” amb un adult, i els menors de 8 anys, poden pujar en una “triple”, (al mig).

- Es molt important, portar protecció solar (crema protectora), gorra o barret, i depenent del dia, repel•lent d’insectes.

- També es aconsellable portar aigua o beguda i alguna cosa per menjar, (fem una aturada de descans, a meitat de la ruta).

- Però sobre tot, no oblideu l’esperit d’aventura i l’entusiasme per la natura, imprescindible per a deixar-se portar per les “beniemocions” que us esperen i que, segurament, no us deixaran indiferents


Preus

De 2 a 9 persones
- Majors de 14 anys: 30 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 25 euros/persona

Grup de 10 a 19 persones
- Majors de 14 anys: 20 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 15 euros/persona

Grup de 20 a 29 persones
- Majors de 14 anys: 18 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 15 euros/persona

- Grup superior a 29 persones: 15 euros/persona

- Menors de 7 anys acompanyats per un adult: 5 euros

(IVA inclòs)

Veniu a conèixer el tram més bonic de l’Ebre català. Gaudint de la pau i la tranquil•litat de les aigües de l’Ebre i envoltats de paisatges sorprenents. Amb la màxima seguretat, acompanyats de monitors experts que us ensenyaran els llocs mes meravellosos de la ruta i us explicaran coses molt interessants.

Referència: 553
Activitat: Caiac i canoa per l'Ebre - Des de Miravet a Benifallet
Preu: Detallat al text
Durada: Un matí
Dificultat: Baixa
Inclou: Material, Assegurança, Transport i acompanyament de monitor-guia titulat. Material: Piragua que pot ser: “individual” o “doble”. “Tancada” amb tapabanyera,o “sit on top”, si es estiu. Pala, Armilla salvavides, Bidó o bossa estanca. També us fem fotos de l’activitat, de franc.
Lloc activitat: Riu Ebre, entre el Pas de Barca de Miravet i Benifallet
Provincia: Tarragona
Extres: A la tarda, per completar un dia “actiu”, ens podeu acompanyar a fer espeleologia (baixa dificultat), per 30 €.els majors de 14 anys i 25 €. fins a 13 anys.(IVA inclòs).
Nº legal: C-65


Caiac i canoa per l'Ebre - Des de Miravet a Benifallet
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 121 rating