Descens en caiac del Pantà de Sau

Nº : 99.
s 99 (13 opinions)
Lloc activitat: Embassament de Sau (Osona).
Preu: 2 persones: 85 euros/persona - 3-12 persones: 60 euros/persona (Iva inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

L’activitat comença a les nostres instal·lacions, on després de formalitzar les dades i recollir el material necessari, realitzarem un “transfer” amb els nostres vehicles fins al lloc de sortida de l’activitat. El recorregut de 19 kilòmetres (21km segons nivell), comença a la capçalera de l’embassament i el ressegueix passant per diferents paratges de espectacular bellesa com per exemple el Monestir de Sant Pere de Casserres, o el Salt del Cabrit. Si el nivell d’aigua o permet ens acostarem fins a la riera de les Gorgues i el Salt de les Paganes (molt recomanables en època de pluges).

L’activitat inclou un dinar tipus pícnic que realitzarem a meitat de recorregut, i aprofitarem per descansar i recuperar forces per la segona part del recorregut. La vista del Monestir ens acompanyar una bona estona, fins arribar al gran meandre del “Pujal” presidit per les runes d’una antiga masia. La ruta segueix per arribar al seu tram final on podem contemplar el magnífic paisatge de les Cingleres de Tavertet i on trobem el conegut “Campanar de Sau” al bell mig de l’embassament que ens recorda l’existència de l’antic poble de Sant Romà de Sau, ara negat sota les aigües. La nostra excursió finalitza al nostre embarcador privat, on en espera un petit refrigeri i un transfer de 3 minuts en cotxe fins a les nostres instal·lacions.

Inclou una sessió de preparació per aprendre les nacions bàsiques de navegació, transport, dinar tipus pícnic i refrigeri al finalitzar, Fem fotos durant l’activitat que enviem sense cost.

Important: Aquesta es una activitat recomanada per persones que ya han tingut algun primer contacte amb el mon del Kayak, cal tenir una mínima condició fisica. No recomenada per grups amb nens.

Recorregut de 19 kilòmetres (21km segons nivell), comença a la capçalera de l’embassament i el ressegueix passant per diferents paratges de espectacular bellesa.

Referència: 99
Activitat: Descens en caiac del Pantà de Sau
Preu: 2 persones: 85 euros/persona - 3-12 persones: 60 euros/persona (Iva inclòs)
Durada: De 6 a 7 hores
Dificultat: Mitja
Inclou: - Tot el material necessari per realitzar l’activitat ( embarcació, armilla, pala, cubre) - Trasllats al lloc de sortida / arribada. - Assegurança d’accidents i responsabilitat civil - Monitors titulats per la FEP (Federació Espanyola de Piragüisme.) - Durant l’activitat oferim un dinar tipus (pic-nic) a tots els participants, per recuperar forces. - Enviem fotos per mail
Lloc activitat: Embassament de Sau (Osona).
Provincia: Barcelona
Nº legal: AATB-6

Opinions dels clients


Natàlia 1 5o 99
Recomanable 100, molt divertit! I es pot gaudir de la natura d´una manera molt diferent des del caiac! En Marc, el nostre monitor, molt simpàtic i molt pacient!! Ens va ajudar molt i ens ho va fer tot molt fàcil. Una experiència genial que recomano a tothom!
Recomanable 100, molt divertit! I es pot gaudir de la natura d´una manera molt diferent des del caiac! En Marc, el nostre monitor, molt simpàtic i molt pacient!! Ens va ajudar molt i ens ho va fer tot molt fàcil. Una experiència genial que recomano a tothom!
Joan 2 5o 99
Actividad divertida y a un precio razonable
El paseo en Segway
Andreu 3 5o 99
Si que reccomano fer l áctivitat, val molt la pena.
L´esport i la natura.
Toni 4 5o 99
Si, lo recomiendo a toda persona que le gusté la naturaleza y la tranquilidad.
La buena organización de Marc
Núria 5 5o 99
El paseo por el pantano con el reflejo de la luna llena y el misterio de hacer caiac con un pueblo debajo del agua.
Marc 6 4o 99
Un dia perfecte per sortir amb els amics, fer esport, i gaudir de la natura.
L´indret
Conchi 7 3o 99
Muy recomendable especialmente si sois varias personas.
Muy divertido y buenas vistas.
Pep 8 5o 99
Genial, un gustazo de lugar y muy amables y equipados
Entorno
Ricky 9 4o 99
Si si, por supuesto!
El paisaje y la experiencia
Gemma 10 5o 99
L´activitat està molt bé, divertida però cansada si no estàs acostumat a fer exercici, el recorregut es fa una mica massa llarg pel meu gust.
Paisatge i l´activitat en si.
Manel 11 5o 99
L´excursió va ser molt maca hi ha racons pel riu Ter, que no m´hauria imaginat mai, vàrem veure moltes aus com el bernat pescaire, gavines, garses aquàtiques... val la pena palejar durant 4 hores i mitja per viure i veure el que vam gaudir, gràcies

Carmina 12 5o 99
Recomiendo tanto la actividad como la empresa con quien la hicimos que casi ha sido mucho mejor
El monitor muy participativo y muy simpático. Nos trataron muy bien y en todo momento se preocuparon para que todo estubiera a nuestro gusto. Un verdadero placer.
Esteve 13 4o 99

L´equip.Mapa de l'activitatDescens en caiac del Pantà de Sau
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 13
rating
0