Descens en caiac del Pantà de Sau

Nº : 99.
s 99 (13 opinions)
Lloc activitat: Embassament de Sau (Osona).
Preu: 2 persones: 85 euros/persona - 3-12 persones: 60 euros/persona (Iva inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

L’activitat comença a les nostres instal·lacions, on després de formalitzar les dades i recollir el material necessari, realitzarem un “transfer” amb els nostres vehicles fins al lloc de sortida de l’activitat. El recorregut de 19 kilòmetres (21km segons nivell), comença a la capçalera de l’embassament i el ressegueix passant per diferents paratges de espectacular bellesa com per exemple el Monestir de Sant Pere de Casserres, o el Salt del Cabrit. Si el nivell d’aigua o permet ens acostarem fins a la riera de les Gorgues i el Salt de les Paganes (molt recomanables en època de pluges).

L’activitat inclou un dinar tipus pícnic que realitzarem a meitat de recorregut, i aprofitarem per descansar i recuperar forces per la segona part del recorregut. La vista del Monestir ens acompanyar una bona estona, fins arribar al gran meandre del “Pujal” presidit per les runes d’una antiga masia. La ruta segueix per arribar al seu tram final on podem contemplar el magnífic paisatge de les Cingleres de Tavertet i on trobem el conegut “Campanar de Sau” al bell mig de l’embassament que ens recorda l’existència de l’antic poble de Sant Romà de Sau, ara negat sota les aigües. La nostra excursió finalitza al nostre embarcador privat, on en espera un petit refrigeri i un transfer de 3 minuts en cotxe fins a les nostres instal·lacions.

Inclou una sessió de preparació per aprendre les nacions bàsiques de navegació, transport, dinar tipus pícnic i refrigeri al finalitzar, Fem fotos durant l’activitat que enviem sense cost.

Important: Aquesta es una activitat recomanada per persones que ya han tingut algun primer contacte amb el mon del Kayak, cal tenir una mínima condició fisica. No recomenada per grups amb nens.

Recorregut de 19 kilòmetres (21km segons nivell), comença a la capçalera de l’embassament i el ressegueix passant per diferents paratges de espectacular bellesa.

Referència: 99
Activitat: Descens en caiac del Pantà de Sau
Preu: 2 persones: 85 euros/persona - 3-12 persones: 60 euros/persona (Iva inclòs)
Durada: De 6 a 7 hores
Dificultat: Mitja
Inclou: - Tot el material necessari per realitzar l’activitat ( embarcació, armilla, pala, cubre) - Trasllats al lloc de sortida / arribada. - Assegurança d’accidents i responsabilitat civil - Monitors titulats per la FEP (Federació Espanyola de Piragüisme.) - Durant l’activitat oferim un dinar tipus (pic-nic) a tots els participants, per recuperar forces. - Enviem fotos per mail
Lloc activitat: Embassament de Sau (Osona).
Provincia: Barcelona
Nº legal: AATB-6


Descens en caiac del Pantà de Sau
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 13 rating