Vols en parapent biplaça a Ager

Nº : 1073.
s 1073 (18 opinions)
Lloc activitat: Àger, (Lleida) al Montsec d’Ares
Preu: detallat al text
Normalment respon en -24h
Lleida

Descripció de l'activitat

No necessites tenir cap coneixement per deixar-te portar i fins i tot pilotar el parapent en vol.

Només cal fer cas a les senzilles instruccions que t’explica amb tot detall l’instructor que volarà amb tu.

Acomplim el teu somni de volar.
Ho pot fer tothom amb la única limitació del pes. No volem amb persones de més de 100kg per seguretat.L'enlairament

La contribució del passatger és molt minsa. Únicament necessitem que faci una petita carrera de 2 o 3 metres per a poder enlairar-nos. No hi ha cap tallat ni ens hem de llançar enlloc. Simplement cal començar a córrer i ens aixequem sense adonar-nos.
Prèviament, i mentre el pilot prepara el material, s’explica al client quatre nocions bàsiques per tal que conegui la senzillesa del que anem a fer. Un cop ja estem volant seiem en la cadira que portem i podem oblidar-nos de tots els nostres problemes. Segur que desconnecteu.


L'aterratge

És com saltar d’una cadira a terra. És tant suau que s’explica abans de sortir. Dos minuts abans d’aterrar s’explica que l’únic a fer és incorporar-se i aguantar el propi pes al tocar terra.


La sensació de volar

El vol en parapent és molt agradable i suau sense sensacions de caiguda fortes. Consisteix en efectuar còmodament passejades per la vall enlairant-se suaument per a poder gaudir dels impressionants paisatges del prepirineu català. Entre aquests paisatges es pot observar el pantà de Canyelles, congost de Montrebei, plana de Lleida,, pantà de Camarasa.
A diferència dels vols en avió la sensació de llibertat és superior ja que no hi ha cap obstacle entre el paisatge i el passatger. La sensació és la mateixa que tenen els ocells; Només se sent el vent. La seguretat és màxima ja que el comentari més comú entre els clients biplaces és “sembla que no ens movem”. A més portem una protecció per l’esquena del passatger, paracaigudes d’emergència, casc, etc...


El Pilot biplaça

Tots els nostres pilots són instructors degudament titulats i amb experiència sobrada de més de 20 anys. Tots donem classes a alumnes. Reconeguts per la Federació Aèria, i l’Escola Catalana de l’Esport, amb la seva titulació, i porta volant des de l’any 95 tant a nivell particular com en competicions diverses i tàndems.
Actualment combinem els vols biplaces en parapent, i les clases a l’escola a alumnes per tal d’ensenyar a volar. En els nostre historial consten vols per tot Espanya, Catalunya així com per Europa i els Alps, en concret en països com Itàlia, França, Àustria, Alemanya, Suïssa, etc…

La nostre experiència fa que el vol sigui totalment segur i estable. Si hi ha dubtes alhora de enlaira-nos NO VOLEM. La integritat del passatger i del propi pilot va per sobre de tot.La zona de vol

En principi se surt de l’enlairament amb uns 1000 metres de desnivell. El vol pot modificar-se a petició del passatger tant en alçada com en trajecte.
Si les condicions ho permeten es deixa pilotar el parapent al passatger durant el vol sempre i quan aquest ho vulgui. Ideal per a REGAL.
Per volar es necessiten bambes o botes de muntanya i pantalons o part superior llarga tant a l’estiu com a l’hivern. La pujada a l’enlairament s’efectua amb vehicle del client per carretera asfaltada. (20 minuts aprox).
Vols volar en parapent i sentir la sensació de llibertat sense sorolls ni motors? La possibilitat de volar amb un instructor de parapent i veure les vistes del prepirineu amb muntanyes, pantans i pobles.


Els nostres vols

- Vol llampec: amb un desnivell de 500 metres i uns 10 minuts de durada
- Vol de passeig: 30 minuts i 1000 metres de desnivell. Pensat per a passatgers que ho fan per primera vegada.
- Vol acrobàtic: entre 20-25 minuts, per a passatgers experimentats i valents


Preus

- Llampec: 60 euros/persona
- Passeig: 75 euros/persona
- Acrobàtic: 110 euros/persona

(IVA inclòs)

Vols volar en parapent i sentir la sensació de llibertat sense sorolls ni motors?. Amb Agerair tens la possibilitat de volar amb un instructor de parapent i veure les vistes del prepirineu amb muntanyes, pantans i pobles.

Referència: 1073
Activitat: Vols en parapent biplaça a Ager
Preu: detallat al text
Durada: de 10 a 30 minuts de vol
Dificultat: Baixa
Inclou: Vol, instruccions, guants, casc i assegurança
Lloc activitat: Àger, (Lleida) al Montsec d’Ares
Provincia: Lleida
Extres: Aeròdrom i hangar amb bar i habitacions per poder dormir amb preus molt assequibles. (bany a la pròpia habitació)
Nº legal: C-357

Opinions dels clients


Lara 1 4o 1073
Sí, atenció telefònica ràpida, amb val de regal enviat x correu!!
Tot bé!!

Jordi 2 5o 1073
Una nova experiència
Núria 3 5o 1073
Si, la recomano molt.
1- La sensació de seguretat que m´ha transmés l´instructor, així com l´experiència i el domini de l´activitat. 2- El paisatge impressionant del Montsec i del Pirineu des de Coll d´Ares. La gran vall d´Ager. 3- El fet de volar sense cap tipus de motor, només amb el saber fer de l´instructor i el vent.
Carmen 4 5o 1073
Si, per descomptat, és una experiència única, per tornar-la a repetir
Quan anava pujant per les corrents tèrmiques
Francisco 5 4o 1073
La recomiendo, pero es bastante suave, no es una emoción fuerte
Que desconectas
Sílvia 6 4o 1073
El tracte dels guies és molt agradable.
Volar i el bon ambient.
Manel 7 5o 1073
Si
Tot
Mireia 8 5o 1073
Recomano molt aquesta activitat. Tirar-se en parapent és una experiència molt xula, i Àger és un lloc molt bonic per fer-ho. No fa quasi impressió, i es pot disfrutar del vol al màxim.
L´experiència de tirar-te en parapent: l´emoció, la sensació, les vistes, ...
Marta 9 5o 1073
Recomiendo a todos!!
El instructor Sergi muy amable, no tienes miedo con él!
Carla 10 5o 1073
REcomano totalment aquesta activitat a tots aquells que vulguin tenir la sensació de volar, i passar una bona estona.
Volar, i la gran confiança que et desprèn en Sergi. Amb el noi que voles.
Montse 11 5o 1073
La sensació que tens quant voles, juntament amb les vistes que veus.
Isaac 12 5o 1073
Ha estat un regal que ha agradat molt.
Irene 13 4o 1073
El vol
Laura 14 5o 1073
Ho recomano a tothom.
L´entorn, els instructors i l´experiència única.
Lourdes 15 5o 1073
Recomano l´activitat. És una sensació que s´ha de viure.
És molt divertit i relaxant al mateix temps.
Montse 16 5o 1073
Si, recomanem a tothom, els monitors son excel.lents
Poder viure una experiència inoblidable
Sara 17 5o 1073
Es una actividad súper emocionante te da la sensación de libertad que todo lo que hay abajo de tus pies en el aire sea tan insignificante que por un momento piensas que se está mejor allí en el aire que en el suelo firme, es genial!!
El trato de la gente que trabaja, la experiencia es magnífica
Sheyla 18 5o 1073
Ho vàrem gaudir molt!! És tal i com ens van explicar! Res de vertigen i una sensació molt especial. El monitor de l´activitat és molt agradable. És totalment recomanable!
La sensació de llibertat!! El tracte del monitor de l´activitat va ser molt bo!Mapa de l'activitatVols en parapent biplaça a Ager
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 18
rating
0