Ruta guiada amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Montseny

Nº : 4237.
Lloc activitat: Viladrau
Preu: 40 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

És l’oportunitat perfecta per desconnectar de les aglomeracions i el soroll de les grans ciutats respirant aire fresc i envoltats de natura. Gràcies a les bicicletes elèctriques, gaudireu de cada moment sense haver de fer grans esforços!

Durant la ruta descobrireu els racons més secrets i sorprenents de l’entorn de Viladrau, així com les seves llegendes que formen part d’un ric patrimoni cultural. Deixeu-vos fascinar pels colors, les olors i els sons d’un bosc relaxant i uns paisatges únics.

Recomanem portar roba i calçat còmodes. I no us descuideu la càmera de fotos per emportar-vos a casa el record de tots els racons que coneixereu!

Disponible en català, castellà i anglès.

Ruta guiada amb bicicleta elèctrica de muntanya acompanyats d’un expert local que us ajudarà a descobrir l’entorn natural del Parc Natural del Montseny, un dels espais més emblemàtics de Catalunya.

Referència: 4237
Activitat: Ruta guiada amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Montseny
Preu: 40 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Bicicleta elèctrica de muntanya, Casc, Guia, Assegurança de responsabilitat civil. Possibilitat d’incorporar una cadireta per un infant
Lloc activitat: Viladrau
Provincia: Barcelona
Extres: La ruta començarà des de Viladrau. En cas de no tenir vehicle propi per arribar-hi, oferim la possibilitat de recollir els visitants a l’estació de tren de Vic (6 euros/persona).
Mapa de l'activitat0