Volar en globus a qualsevol lloc de Catalunya

Nº : 1243.
s 1243 (1 opinions)
Lloc activitat: Sortim des de quasi qualsevol lloc de Catalunya
Preu: 160 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Una experiència que no oblidaràs!

Els vols en globus es realitzen durant tot l’any a primera hora del matí per a aprofitar les millors condicions meteorològiques.

Es vola durant 1h i 15 minuts aproximadament, sobre gairebé qualsevol vall de Catalunya.

Un cop acabat el vol i recollit el globus, s’ofereix un esmorzar típic de la zona que inclou celebració amb cava i entrega d’un Certificat de Vol.


La Cerdanya

La comarca de la Cerdanya, situada entre les províncies de Girona i Lleida, a poc més d’una hora de Barcelona pel Túnel del Cadí, ofereix una elevada vall d’amplada única als Pirineus; aquí gaudiràs d’un dels vols més espectaculars de la nostra oferta.


L´Alt Empordà

Un matí a l’extrem més oriental dels Pirineus, sobre la ciutat de Figueres amb vistes al Cap de Creus, el Massís del Montgrí amb el poble emmurallat de Peralada. Entre els rius Fluvià i La Muga.


EL Baix Empordà

Al bell mig de la plana entre el Montgrí, Les Gavarres i el riu Ter. Al costat de la Costa Brava. Sobrevolarem els pobles d’Ultramort, La Bisbal, Verges, sempre amb fabuloses vistes del Mar Mediterrani.


L´Alt Urgell

El vol des de la Seu d’Urgell, capital de la comarca, ens ofereix precioses vistes de la Serra del Cadí, el Pirineu català i andorrà, el riu Segre, el canal d’Aigües Braves de la ciutat i les seves valls.


El Pallars Sobirà

Des d’aquí començarem moltes de les nostres TRAVESSIES dels PIRINEUS, amb molts punts a escollir per l’enlairament. Sort, Rialp i Esterri d’Àneu.
Aquesta comarca també ofereix gran varietat d’activitats d’oci i aventura, des del ràfting fins l’esquí.


El Pallars Jussà

El vol sobre la Conca de Tremp és un vol a una vall envoltada pel Pantà de Sant Antoni i el de Terradets, amb fabuloses vistes dels Pirineus i el Montsec...


Àger

La Vall d’Àger, situada a la comarca de La Noguera, en ple Prepirineu i enclavada al Montsec, entre els rius Noguera Pallaresa i Noguera Ribagorçana.


Lleida

Un vol sobre la ciutat capital del Segrià i porta d’entrada a les comarques dels Pirineus. En ocasions sobrevolarem el riu Segre i observem tranquil•lament la plana de Lleida.


Cardedeu

Situat a 37 km de Barcelona, al Vallès Oriental, ens permet volar amb fabuloses vistes del Massís del Montseny i la Serralada Litoral.


Vic

A la comarca d’Osona, amb un dels conjunts medievals més suggestius de Catalunya, sobrevolarem la impactant Plana de Vic.


Igualada

És la capital de la comarca de l’Anoia, a només 60 km de Barcelona, a la depressió de la Conca d’Ódena; on es troba la fàbrica de globus aerostàtics Ultramagic i on cada any es celebra l’European Balloon Festival.


Manresa

Capital del Bages, en plena Catalunya central, a només 50 km de Barcelona, ens ofereix meravelloses vistes de la Muntanya de Montserrat.

Volem a gairebé qualsevol vall de Catalunya i la resta d’Espanya. Consulta’ns.

Referència: 1243
Activitat: Volar en globus a qualsevol lloc de Catalunya
Preu: 160 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 1 hora 15 min.
Dificultat: -
Inclou: Muntatge i recollida del globus, trasllat en 4x4 fins punt de sortida, esmorzar i assegurança
Lloc activitat: Sortim des de quasi qualsevol lloc de Catalunya
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Marta 1 4o 1243
El aterrizaje y ver las nubes debajo nuestroMapa de l'activitatVolar en globus a qualsevol lloc de Catalunya
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1
rating
0