Volar en globus a qualsevol lloc de Catalunya

Nº : 1243.
s 1243 (1 opinions)
Lloc activitat: Sortim des de quasi qualsevol lloc de Catalunya
Preu: 160 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Una experiència que no oblidaràs!

Els vols en globus es realitzen durant tot l’any a primera hora del matí per a aprofitar les millors condicions meteorològiques.

Es vola durant 1h i 15 minuts aproximadament, sobre gairebé qualsevol vall de Catalunya.

Un cop acabat el vol i recollit el globus, s’ofereix un esmorzar típic de la zona que inclou celebració amb cava i entrega d’un Certificat de Vol.


La Cerdanya

La comarca de la Cerdanya, situada entre les províncies de Girona i Lleida, a poc més d’una hora de Barcelona pel Túnel del Cadí, ofereix una elevada vall d’amplada única als Pirineus; aquí gaudiràs d’un dels vols més espectaculars de la nostra oferta.


L'Alt Empordà

Un matí a l’extrem més oriental dels Pirineus, sobre la ciutat de Figueres amb vistes al Cap de Creus, el Massís del Montgrí amb el poble emmurallat de Peralada. Entre els rius Fluvià i La Muga.


EL Baix Empordà

Al bell mig de la plana entre el Montgrí, Les Gavarres i el riu Ter. Al costat de la Costa Brava. Sobrevolarem els pobles d’Ultramort, La Bisbal, Verges, sempre amb fabuloses vistes del Mar Mediterrani.


L'Alt Urgell

El vol des de la Seu d’Urgell, capital de la comarca, ens ofereix precioses vistes de la Serra del Cadí, el Pirineu català i andorrà, el riu Segre, el canal d’Aigües Braves de la ciutat i les seves valls.


El Pallars Sobirà

Des d’aquí començarem moltes de les nostres TRAVESSIES dels PIRINEUS, amb molts punts a escollir per l’enlairament. Sort, Rialp i Esterri d’Àneu.
Aquesta comarca també ofereix gran varietat d’activitats d’oci i aventura, des del ràfting fins l’esquí.


El Pallars Jussà

El vol sobre la Conca de Tremp és un vol a una vall envoltada pel Pantà de Sant Antoni i el de Terradets, amb fabuloses vistes dels Pirineus i el Montsec...


Àger

La Vall d’Àger, situada a la comarca de La Noguera, en ple Prepirineu i enclavada al Montsec, entre els rius Noguera Pallaresa i Noguera Ribagorçana.


Lleida

Un vol sobre la ciutat capital del Segrià i porta d’entrada a les comarques dels Pirineus. En ocasions sobrevolarem el riu Segre i observem tranquil•lament la plana de Lleida.


Cardedeu

Situat a 37 km de Barcelona, al Vallès Oriental, ens permet volar amb fabuloses vistes del Massís del Montseny i la Serralada Litoral.


Vic

A la comarca d’Osona, amb un dels conjunts medievals més suggestius de Catalunya, sobrevolarem la impactant Plana de Vic.


Igualada

És la capital de la comarca de l’Anoia, a només 60 km de Barcelona, a la depressió de la Conca d’Ódena; on es troba la fàbrica de globus aerostàtics Ultramagic i on cada any es celebra l’European Balloon Festival.


Manresa

Capital del Bages, en plena Catalunya central, a només 50 km de Barcelona, ens ofereix meravelloses vistes de la Muntanya de Montserrat.

Volem a gairebé qualsevol vall de Catalunya i la resta d’Espanya. Consulta’ns.

Referència: 1243
Activitat: Volar en globus a qualsevol lloc de Catalunya
Preu: 160 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 1 hora 15 min.
Dificultat: -
Inclou: Muntatge i recollida del globus, trasllat en 4x4 fins punt de sortida, esmorzar i assegurança
Lloc activitat: Sortim des de quasi qualsevol lloc de Catalunya
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Marta 1 4o 1243
El aterrizaje y ver las nubes debajo nuestroMapa de l'activitatVolar en globus a qualsevol lloc de Catalunya
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1
rating
0