Colònies VivArtist: cant, dansa, interpretació ...

Nº : 3515.
s 3515 (1 opinions)
Lloc activitat: Caldes d´Estrac (Maresme)
Preu: Des de 508 euros/participant
A vegades respon en +24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Colònies de formació artística, dirigides a nois i noies de 9 a 17 anys, que vulguin aprofundir en els seus coneixements del teatre musical. Un stage pensat perquè sigui un salt en la vostra formació artística, de la mà de professionals tècnics amb una àmplia experiència en el món del teatre musical.

Un Stage creatiu on treballem principalment la interacció de les funcions següents: pensar, percebre, sentir i intuir mitjançant el moviment, l’expressió verbal o corporal, la música, l’empatia, la interpretació, la capacitat d’invenció l’anàlisi i la comunicació a través de les activitats principals cant, interpretació, moviment, música, tallers artístics i esport. Durant 15 dies del 30 de juny al 14 de Juliol (nascuts entre 2001 al 2006) o 8 dies del 7 al 14 de Juliol (pels nascuts entre 2007-2009)

Primer dia arribada a la casa de colònies: acreditacions i allotjament.
Últim dia finalitazació de l´stage i presentació de l´espectacle musical al teatre a les 17h.


La casa
Caldes d´Estrac (Maresme)

Casa de colònies ubicada en un entorn natural privilegiat a mig camí entre Girona i Barcelona, entre els darrers contrafocs de la Serralada Litoral i les platges de Caldes d’Estrac, està ubicada dins d’un entorn natural entre la platja i la muntanya i compta amb una gran varietat d’instal·lacions esportives.


*Descomptes per germans o inscripcions en grup.
**Les places són limitades i s’atendran per ordre d’entrega de la butlleta de pre-inscripció i pagament.

Per nois i noies de 9 a 17 anys, en estades de 10 a 15 dies a Caldes d´Estrac (Maresme). Dues setmanes de màximes vivències artístiques.

Referència: 3515
Activitat: Colònies VivArtist: cant, dansa, interpretació ...
Preu: Des de 508 euros/participant
Durada: 8 o 15 dies
Dificultat: Baixa
Inclou: Pensió completa (esmorzar, dinar, berenar, sopar), formació, muntatge musical, activitats lúdiques i de formació, material tècnic, dinar de l´últim dia, assegurança, suport informatiu, record fotogràfic, vídeo espectacle i autocar d´anada al teatre, l´últim dia. No inclou: Vestuari, entrades al teatre.
Lloc activitat: Caldes d´Estrac (Maresme)
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Juan 1 5o 3515
Si
El que tengan como fin la actuación del último díaMapa de l'activitatColònies VivArtist: cant, dansa, interpretació ...
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
Rutes amb caiac
0