Estades d'estiu amb cavalls o ponis

Nº : 175.
s 175 (4 opinions)
Lloc activitat: Berguedà (Barcelona)
Preu: Veure taula de preus
A vegades respon en +24h
Barcelona

Durant els 5 dies que duren les estades, els alumnes reben classes teòriques i pràctiques adaptades al nivell de cada grup.

Els nens assoleixen un bon nivell d’equitació mitjançant jocs que fan més amè l’aprenentatge, alhora que també potencien valors com el companyerisme, la disciplina i el respecte pels animals i el medi ambient.

En aquestes estades la finalitat és que els nens i nenes coneguin el món del cavall, la responsabilitat que comporta tenir cura d’un animal i que aprenguin amb ells a respectar i gaudir dels animals i la natura.

Durant les estades és fan classes teòriques de coneixements bàsics del cavall, classes d’equitació i excursions. Tot el currículum del curs està supervisat per una pedagoga. Per a majors de 8 anys.

Les estades es fan de dilluns a divendres de les 9:30h a la 13:30h o de les 16:00h a les 19:30h des de la última setmana de Juny fins a la primera de setembre i Setmana Santa.


Preus

- Estades de ponis de dilluns a divendres: 135 euros
- Estades a cavall de dilluns a divendres: 145 euros
- Colonies d'estiu de 7 dies en pensió complerta: 630 euros

(IV inclòs)


* Aquestes estades estan coordinades per una pedagoga i els monitors del C.E.V. estan qualificats per la Federació Catalana d’Hípica.

Descripció de l'activitat

Durant els 5 dies que duren les estades, els alumnes reben classes teòriques i pràctiques adaptades al nivell de cada grup. Els nens assoleixen un bon nivell d’equitació mitjançant jocs que fan més amè l’aprenentatge, alhora que també potencien valors com el companyerisme, la disciplina i el respecte pels animals i el medi ambient.

Referència: 175
Activitat: Estades d'estiu amb cavalls o ponis
Preu: Veure taula de preus
Durada: 5 dies
Dificultat: Segons nivell client
Inclou: Per a les estades de mig dia: Monitor titulat, casc i assegurança. Per a les estades de tota una setmana: monitor titulat, casc, assegurança, allotjament i els menjars.
Lloc activitat: Berguedà (Barcelona)
Provincia: Barcelona
Extres: Piscina per a les estades d’estiu

Opinions dels clients


Montse 1 3o 175
Un espai preciós, atenció molt personalitzada, diversió a cavall i natura.
L´atenció personal i organització de l´activitat
Mªrosa 2 5o 175
Recomano l´activitat
Cuidar i montar a cavall i el tir amb arc
Sergi 3 5o 175
Aquesta activitat la recomano a tothom que vulgui gaudir d´uns dies meravellosos perquè no només és muntar sinó que els monitors sempre t´estan fent riure per una cosa o per una altra i sincerament a sigut una setmana impressionant.
Tot era molt xulu perquè mai ens aburriem i mai no deixavem de fer coses. Han sigut unes colònies molt guapes.
Luís 4 5o 175
El dia que vaig fer la consulta a propostes.com es va posar en contacte amb mi una noia del centre eqüestre Vilaformiu molt depresa, i és on finalment a anat de colònies el Lluís. Estic molt contenta tant per la rapidesa de resposta de
propstes.com, com pel centre eqüestre Vilaformiu, un lloc encantador enmig de la natura. La Neus i el Bernat els nois que ho porten són encantadors i molt professionals tant pel tracte amb els nens com pel que fa a l´aspecte dels cavalls. El meu fill s´ho ha passat molt bé i ha estat una experiència molt positiva. Finalment haig de dir que no em pensava que en el nostre país aquest tipus de consultes funcionessin tant bé, per tant he de dir que si algú em demana consell o que l´orienti, no en dubteu ni per un moment que la meva resposta serà: Propostes.com
La Neus i el Bernat els nois que ho porten són encantadors i molt professionals tant pel tracte amb els nens com pel que fa a l´aspecte dels cavalls.

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort