0

Xocolata al país del cessetans

Nº : 4041.
Lloc activitat: Camp de Tarragona
Tarragona
Preu: 125 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
125,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Dia 1 - dissabte.

Us proposem dedicar el matí a descobrir les caves Codorniu maridades amb la xocolata artesana de Simón Coll (visita combinada dels dos recursos a Sant Sadurní d’Anoia).
Gràcies a aquestes dues visites (guiades) descobrirem els secrets de l’empresa familiar més antiga de Catalunya i el motiu pel qual uns petits escolars sadurninencs van ben contents a l’escola cada matí ;)

Dinar (lliure) en una de les nombroses opcions que ofereix l’entorn, incloent un restaurant-mirador que ens ofereix unes vistes espectaculars de les vinyes i el paisatge amb Montserrat de fons.
A la tarda us proposem arribar al jaciment de La Font de la Canya a través d’una activitat de geocatching única (activitat d’una hora de durada aproximadament) que parteix des del pàrquing d’Artcava (indicat des d’Avinyonet).

Després de sopar (lliure) anirem fins a l’Arboçar, on hi ha el nostre allotjament, unes barraques de pedra totalment adaptades i integrades entre les vinyes on passarem una nit increïble.


Dia 2 - diumenge.

Al dia següent, després d’esmorzar (inclòs), us proposem visitar Olèrdola, un dels conjunts monumentals més espectaculars de Catalunya on resseguir la nostra història des de l’època dels assentaments ibèrics fins a l’Edat Mitjana.
A continuació també podem aprofitar per passejar per Vilafranca del Penedès i fer un tast de vins a la Taverna del Vinseum (inclòs) o, fins i tot, apropar -nos a algun dels municipis propers on, probablement a les 12h, tingui lloc una actuació castellera.

Mapa de l'activitat